Πιτσιόρλας: Τα νέα μου καθήκοντα συνδεδεμένα με το ΤΑΙΠΕΔ - iefimerida.gr

Πιτσιόρλας: Τα νέα μου καθήκοντα συνδεδεμένα με το ΤΑΙΠΕΔ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλη εμπειρία χαρακτήρισε τη θητεία του στο ΤΑΙΠΕΔ ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας αποχαιρετώντας το προσωπικό του Ταμείου και σημείωσε ότι τα νέα του καθήκοντα είναι συνδεδεμένα με το πρόγραμμα του Ταμείου.

Στο μήνυμά του ο κ. Πιτσιόρλας ευχαρίστησε το προσωπικό για τον ενάμιση χρόνο της συνεργασίας που είχαν και σύμφωνα με πληροφορίες τόνισε:

« Η παρουσία μου στο ΤΑΙΠΕΔ από τη θέση του προέδρου ήταν για μένα μια μεγάλη εμπειρία.

Έμαθα και διδάχθηκα από όλους σας πάρα πολλά. Ολοκληρώσαμε σημαντικά έργα που συνεισέφεραν καθοριστικά στο να κλείσει η πρώτη αξιολόγηση, κάτι που ήταν κρίσιμο. Θα συμβεί το ίδιο και για την ολοκλήρωση της δεύτερης.

Προχωρήσαμε και ολοκληρώσαμε έργα σημαντικά για τη χώρα. Το πρόγραμμα του ΤΑΙΠΕΔ θα συνεχιστεί. Είμαι σίγουρος ότι και η νέα διοίκηση θα ανταποκριθεί με επιτυχία στα καθήκοντά της. Σας ευχαριστώ όλους».

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, σημείωσε ότι τα νέα του καθήκοντα αφορούν στις επενδύσεις, οπότε και η εμπειρία από το ΤΑΙΠΕΔ θα του φανεί χρήσιμη και είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με το πρόγραμμα του Ταμείου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αποκρατικοποιήσεις Πιτσιόρλας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ