Ανοιξε η γη στην Ιαπωνία: Τεράστια καταβόθρα σε κεντρικό δρόμο [βίντεο] - iefimerida.gr

Ανοιξε η γη στην Ιαπωνία: Τεράστια καταβόθρα σε κεντρικό δρόμο [βίντεο]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Twitter /@DistantDystopia
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποσβολωμένοι έμειναν οι κάτοικοι μία πόλης στην Ιαπωνία λόγω μίας τεράστιας τρύπας που άνοιξε στη μέση ενός κεντρικού δρόμου.

Το περιστατικό συνέβη νωρίς τα ξημερώματα, στο κέντρο της Φουκουόκα που βρίσκεται στα νότια της χώρας. Αρχικά προκλήθηκαν στη μέση του δρόμου δύο μεγάλες τρύπες, με το κομμάτι γης που τις χώριζε να καταρρέει μετά από λίγο και να δημιουργείται μία τεράστια καταβόθρα.

Οι κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν ότι το ρεύμα ξαφνικά κόπηκε σε όλα τα γύρω κτίρια πριν ακούσουν έναν δυνατό θόρυβο όταν το οδόστρωμα άρχισε να υποχωρεί. Το μπλακ άουτ ήταν μαζικό και επηρέασε περίπου 800 σπίτια, ενώ χρειάστηκαν πάνω από 4 ώρες για να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Τα κτίρια γύρω από την καταβόθρα φαίνονται να βρίσκονται σε κίνδυνο και έτσι εκκενώθηκαν αρκετά. «Όταν έφτασα στο γραφείο, η αστυνομία μας συμβούλεψε να βγούμε από το κτίριο. Φαίνεται ότι πρέπει να μείνω στο σπίτι σήμερα», δήλωσε εργαζόμενος στην περιοχή σε τοπική εφημερίδα.

«Ένα ατύχημα σαν αυτό είναι ανήκουστο, αυτό δεν θα έπρεπε να συμβεί», δήλωσε ο δήμαρχος της Φουκουόκα. «Πρέπει να αποτρέψουμε δευτερογενή ατυχήματα, και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποκαταστήσουμε σημαντικές υποδομές», συνέχισε

Η αστυνομία έχει κλείσει τους γύρω δρόμους, ενώ έχει ξεκινήσει ήδη έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία του ατυχήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τεράστια τρύπα δημιουργήθηκε σε ένα σημείο που φαίνεται να είναι πάνω από ένα υπόγειο χώρο όπου γίνονται εργασίες για την επέκταση του μετρό.

博多駅やばすぎる...pic.twitter.com/bCJWDJ8vyM

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καταβόθρα Ιαπωνία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ