Lady Gaga και Madonna στο πλευρό της Χίλαρι -Η δυναμική ομιλία και η συναυλία-έκπληξη [βίντεο] - iefimerida.gr

Lady Gaga και Madonna στο πλευρό της Χίλαρι -Η δυναμική ομιλία και η συναυλία-έκπληξη [βίντεο]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Associated Press
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μία δυναμική ομιλία η Lady Gaga στάθηκε στο πλευρό της Χίλαρι Κλίντον στην τελευταία προεκλογική συγκέντρωση της υποψήφιας των Δημοκρατικών για την Προεδρία των ΗΠΑ, στο Ράλεϊ της Βόρειας Καρολίνας.

«Αυτή η χώρα χρειάζεται την ψήφο σας», είπε απευθυνόμενη στο κοινό. «Ξέρετε είναι εκπληκτικό γιατί άσχετα από το πόσο παράλογος και κακός έγινε αυτός (αναφέρεται στον Τραμπ), εκείνη χαμογέλασε γενναία και συνέχισε», είπε η Gaga υποδυόμενη στη συνέχεια το χαμόγελο της Κλίντον.

Lady Gaga και Madonna στο πλευρό της Χίλαρι -Η δυναμική ομιλία και η συναυλία-έκπληξη [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Θέλοντας να αφήσει υπονοούμενα για τον αντίπαλό της, τόνισε ότι η υποψήφια των Δημοκρατικών δεν ξύπνησε μία μέρα και είπε ότι θέλει να γίνει πρόεδρος, αλλά αντίθετα έχει μία τεράστια εμπειρία στον χώρο της πολιτικής. «Είναι έτοιμη να γίνει πρόεδρος», σημείωσε και το κοινό ξεκίνησε να ζητωκραυγάζει.

Παράλληλα απεύθυνε και ένα μήνυμα ενότητας λέγοντας ότι δεν πρέπει οι υποστηρικτές της Κλίντον να αντιμετωπίζουν εχθρικά τους ψηφοφόρους του Τραμπ.

Στο τέλος της ομιλίας της η ποπ τραγουδίστρια τραγούδησε ξεσηκώνοντας το κοινό, ενώ στη συνέχεια τη συνόδεψε και ο Τζον Μπον Τζόβι.

Η έκπληξη της Μadonna στη Νέα Υόρκη

Όταν πλήθος κόσμου ξεκίνησε να συγκεντρώνεται στο Washington Square Park της Νέας Υόρκης το βράδυ της Δευτέρας, κανείς δεν ήξερε τι θα ακολουθήσει. Δημοσιογράφοι και υποστηρικτές της Χίλαρι Κλίντον ρωτούσαν ο ένας τον άλλο για πληροφορίες, μέσα σε λίγη ώρα τα πράγματα έγιναν ξεκάθαρα. Μία μικρή σκηνή είχε στηθεί στο κέντρο του πάρκου, η ασφάλεια αυξήθηκε και λίγο αργότερα η βασίλισσα της ποπ έκανε την εμφάνισή της για να υποστηρίξει την υποψήφια των Δημοκρατικών.

«Αυτή η συναυλία είναι για να ενωθούμε» είπε η Madonna ανεβαίνοντας στη σκηνή. Ένας μουσικός και ο γιος της Ντέιβιντ την πλαισίωναν.

Lady Gaga και Madonna στο πλευρό της Χίλαρι -Η δυναμική ομιλία και η συναυλία-έκπληξη [βίντεο] | iefimerida.gr 1

«Πώς θα κρατήσουμε την Αμερική μεγάλη», ρώτησε. «Θα εκλέξουμε έναν πρόεδρο που δεν διακρίσεις εις βάρος των γυναικών, που δεν κάνει διακρίσεις εις βάρος της κοινότητας LGBT, που δεν κάνει διακρίσεις εναντία στους έγχρωμους ανθρώπους, που δεν θέλει να χτίσει ένα τείχος γύρω από τη χώρα μας και να μας διαχωρίσει από τον υπόλοιπο κόσμο. Αυτή είναι μια συναυλία για την ειρήνη», είπε η Madonna που συνέχισε τραγουδώντας μεγάλες επιτυχίες της όπως το Don’t Tell Me και το Like a Prayer, αλλά και το Imagine.

Guys Madonna just sang Imagine and I was HERE for it pic.twitter.com/8Wr3fw2kzO

The free Madonna concert was pretty cool, but it was… well, pretty awkward when Madonna said she was a minority. Clearly audible confusion. pic.twitter.com/OB2BELAhJk

THIS IS LIKE AN ACTUAL PRAYER pic.twitter.com/jKVFQzNZTv

Κλίντον: Θα είμαι μία πρόεδρος για όλους

Ως “πολιτεία-κλειδί” χαρακτήρισε τη Βόρεια Καρολίνα, η Χίλαρι Κλίντον προεδρική υποψήφια των Δημοκρατικών. Παράλληλα, τόνισε τη συμβολή του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα στην προεκλογική εκστρατεία, αλλά και τη σημασία που αποδίδει ο ίδιος στις σημερινές προεδρικές εκλογές που διεξάγονται στις ΗΠΑ, σχολιάζει το BBC.

Η Κλίντον μίλησε για τις καλύτερες ημέρες που έρχονται, προσκαλώντας όλους να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία, κάνοντας αναφορά και στις αμερικανικές παραδοσιακές αξίες.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην ευκαιρία που είχε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας να συναντήσει σημαντικούς ανθρώπους, που αντιστέκονται στις δυσκολίες της ζωής κι έχουν όραμα κι επιδιώξεις που ξεπερνούν τις δυνάμεις τους, μεταδίδει το BBC.

Παράλληλα, όπως μεταδίδει το BBC, αναφέρθηκε στην άσκηση κοινωνικής πολιτικής για την υποστήριξη των οικογενειών που έχουν ανάγκη κοινωνικής υποστήριξης, για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους, μεταδίδει το BBC.

Παρότρυνε όλους να ψηφίσουν αν πιστεύουν στην εκπαίδευση των παιδιών τους.

Η Κλίντον τόνισε ότι θα πρέπει να σταματήσει η διαίρεση και η διχόνοια στις ΗΠΑ, τονίζοντας ότι θα είναι μία πρόεδρος για όλους τους Αμερικανούς.

Κάλεσε επίσης, τους υποστηρικτές της να ψηφίσουν μαζικά, επειδή κανένας δεν πρέπει ν' αναρωτηθεί μετά τις εκλογές αν θα μπορούσε να είχε κάνει περισσότερα, μεταδίδει με το BBC.

Κλείνοντας την τελευταία προεκλογική της συγκέντρωση στο Ράλεϊ της Βόρειας Καρολίνας, η Κλίντον κάλεσε τους Αμερικανούς ψηφοφόρους να επιλέξουν το όραμα για μία «Αμερική γεμάτη ελπίδα, φιλόξενη και γενναιόδωρη».

«Οι θεμελιώδεις αξίες μας δοκιμάζονται σε αυτές τις εκλογές, αλλά η πίστη στο μέλλον δεν υπήρξε ποτέ τόσο ισχυρή», δήλωσε η προεδρική υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος πέντε ώρες πριν από την έναρξη της ψηφοφορίας.

Την μεγαλύτερη φοροαπαλλαγή υποσχέθηκε ο Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ, προεδρικός υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων μιλώντας στο Μίσιγκαν υποσχέθηκε τη διατήρηση των θέσεων εργασίας, αλλά και την ίδρυση νέων βιομηχανικών μονάδων, με έμφαση στην αυτοκινητοβιομηχανία, ενώ δήλωσε ότι στην περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ, θα επισκέπτεται την αναφερόμενη πολιτεία κάθε φορά που θα εγκαινιάζεται μία νέα βιομηχανική μονάδα, μεταδίδει το BBC.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, δίνοντας έμφαση στη μοναδική ευκαιρία που έχουν οι Αμερικανοί πολίτες, προκειμένου ν' ανατρέψουν την κατάσταση.

Επίσης, ζήτησε την υποστήριξη των ψηφοφόρων, προκειμένου ν' αποκαταστήσει την ηθική και την τιμιότητα της κυβέρνησης στις ΗΠΑ, ενώ χαρακτήρισε την Χίλαρι Κλίντον, ως την πιο διεφθαρμένη υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ.

Δήλωσε ότι γνωρίζει τους υποστηρικτές του, που είναι άνθρωποι της δουλειάς, ενώ τους παρότρυνε να ψηφίσουν μαζικά στις σημερινές εκλογές, σύμφωνα με το BBC.

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών υποσχέθηκε από το Μίσιγκαν τη μεγαλύτερη φοροαπαλλαγή από την εποχή του Ρόναλντ Ρίγκαν, αλλά και την προστασία των θέσεων εργασίας, μεταδίδει το BBC.

Παράλληλα, ζήτησε από τους υποστηρικτές του να έχουν όραμα για το μέλλον, δηλώνοντας ότι θα νικήσει για τους ψηφοφόρους του.

Υποσχέθηκε ότι οι ΗΠΑ θα ξαναγίνουν πλούσιες, δυνατές και μεγάλες, πάλι.

Ο Τραμπ κάλεσε τους υποστηρικτές του να ψηφίσουν μαζικά, σύμφωνα με το BBC, ενώ ολοκλήρωσε την τελευταία του προεκλογική συγκέντρωση με την υπόσχεση να ενώσει τη χώρα πίσω από «ασφαλή σύνορα» και να κάνει «την Αμερική προτεραιότητα».

«Φανταστείτε μόνο τι θα μπορούσε να καταφέρει η χώρα μας εάν αρχίζαμε να δουλεύουμε μαζί σαν ένας λαός, κάτω από έναν και μόνο Θεό, τιμώντας τη αμερικανική σημαία», δήλωσε ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στο Γκραντ Ράπιντς του Μίσιγκαν, πέντε ώρες πριν από την έναρξη της ψηφοφορίας στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ.

Φωτογραφίες: Αssociated Press

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Madonna lady gaga Χίλαρι Κλίντον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ