Ανασχηματισμός και στο Μέγαρο Μαξίμου -Ποιοι αναλαμβάνουν επιτελικές θέσεις - iefimerida.gr

Ανασχηματισμός και στο Μέγαρο Μαξίμου -Ποιοι αναλαμβάνουν επιτελικές θέσεις

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η υπουργοποίηση του Δημήτρη Τζανακόπουλου ως υπουργού Επικρατείας προκάλεσε μια σειρά από «καραμπόλες» και στο πρωθυπουργικό επιτελείο.

Ετσι με απόφαση του Αλέξη Τσίπρα:

  • Νέα Γενική Γραμματέας του Πρωθυπουργού αναλαμβάνει η Ιωάννα Πεππέ, η οποία ήταν νομικός σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα. Η Ιωάννα (Γιαννούλα) Πεπέ, είναι δικηγόρος. Χρημάτισε ειδική σύμβουλος στο Νομικό Γραφείο της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού και διορίστηκε γενική γραμματέας της υπηρεσιακής πρωθυπουργού Βασιλικής Θάνου. Μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου επανήλθε στο νομικό γραφείο της γ.γ. του Αλέξη Τσίπρα.
  • Προϊστάμενος του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, αναλαμβάνει εκ νέου, ο Θόδωρος Μιχόπουλος. Ο Θ. Μιχόπουλος ήταν επικεφαλής του γραφείου Τύπου του Μεγάρου Μαξίμου, όταν ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, με τον οποίο είχε συνεργαστεί ήδη από την εποχή που ήταν υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων. Αποχώρησε όταν έφυγε ο Γ. Σακελλαρίδης από τη θέση του εκπροσώπου. Λίγους μήνες όμως μετά επέστρεψε και πάλι στο Μέγαρο Μαξίμου στη γραμματεία στρατηγικού σχεδιασμού, για να συμβάλει στη διαχείριση του προσφυγικού κυρίως.
  • Προϊστάμενος Στρατηγικού Σχεδιασμού ο Άγγελος Τσέκερης.Ο κ. Τσέκερης – στενός συνεργάτης του Αλ. Τσίπρα εδώ και πολλά χρόνια – είναι γιος του Φοίβου Τσέκερη, αγωνιστή της Αριστεράς και με σπουδές ως Μηχανολόγος Μηχανικός.Τον Ιούλιο του 2015 3είχε αντικαταστήσει τον Θ. Μιχόπουλο στην θέση του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ