Θύμα βιασμού και απαγωγής 17χρονος Πακιστανός στη Λούτσα - iefimerida.gr

Θύμα βιασμού και απαγωγής 17χρονος Πακιστανός στη Λούτσα

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απο τρεις ομοεθνείς του κακοποιήθηκε σεξουαλικά ένας 17χρονος Πακιστανός στη Λούτσα Αττικής.

Στις 13 Οκτωβρίου οι δράστες απήγαγαν τον ανήλικα και ζητούσαν από τους συγγενείς του χρηματική αμοιβή ύψους 50.000 ευρώ προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος. Επειτα από συνεχείς διαπραγματεύσεις με τους οικείους του 17χρονου, οι απαγωγείς ζήτησαν το ποσό των 6.000 ευρώ απαιτώντας από τον πατέρα του θύματος να κατατεθούν τα χρήματα σε τράπεζα του Πακιστάν.

Οι απαγωγείς στη συνέχεια άφησαν ελεύθερο τον 17χρονο Πακιστανό, σε περιοχή στο Μαρκόπουλο Αττικής με τον ανήλικο να καταγγέλει τα όσα συνέβησαν στην αστυνομία καταθέτοντας πως έπεσε θύμα βιασμού από ομοεθνείς του και πως τον χτυπούσαν με βία.

Επειτα από συντονισμένη αστυνοιμκή έρευνα, οι αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δράστες στην Λούτσα αλλά και τους χώρους στους οποίου ήταν κρατημένος το ανήλικο θύμα. Ο ένας χώρος βρισκόταν στο Μαρκόπουλο και ο δεύτερος στην Βραυρώνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πακιστανός Λούτσα συλλήψεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ