ΝΔ για ναυτιλία: Καμία κυβέρνηση Τσίπρα δεν μπορεί να φέρει λύσεις στη χώρα - iefimerida.gr

ΝΔ για ναυτιλία: Καμία κυβέρνηση Τσίπρα δεν μπορεί να φέρει λύσεις στη χώρα

Φωτογραφία: Eurokinissi/Γιώργος Κονταρίνης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κοινή δήλωση με αφορμή την τελετή παράδοσης - παραλαβής των καθηκόντων στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, έκαναν οι βουλευτές της ΝΔ, Όλγα Κεφαλογιάννη και Σίμος Κεδίκογλου.

Η Συντονίστρια Παραγωγής και Εμπορίου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Αθηνών, κ. Ο. Κεφαλογιάννη και ο Υπεύθυνος του Τομέα Ναυτιλίας και Αιγαίου, βουλευτής Ευβοίας κ. Σ. Κεδίκογλου, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

«Μετά από δύο χρόνια απραξίας στα μεγάλα ζητήματα που αντιμετωπίζει η ναυτιλία, κωλυσιεργίας στις ιδιωτικοποιήσεις και ιδεοληπτικής ανικανότητας στη διοίκηση, ο κ. Δρίτσας παρέδωσε το Υπουργείο Ναυτιλίας στο πλαίσιο ενός ανασχηματισμού, που είναι ο ορισμός της ανακύκλωσης “φθαρμένων υλικών”. Καμία Κυβέρνηση Τσίπρα δεν μπορεί να φέρει τις λύσεις που χρειάζεται η χώρα. Το πρόβλημα δεν είναι προσωπικό, είναι πολιτικό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ