«Ηookers for Hillary»: Οι ιερόδουλες που ψηφίζουν «δαγκωτό» Κλίντον [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

«Ηookers for Hillary»: Οι ιερόδουλες που ψηφίζουν «δαγκωτό» Κλίντον [εικόνες & βίντεο]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: The Daily Beast via Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη μοναδική αμερικανική πολιτεία, όπου είναι νόμιμη η πορνεία, οι συνειδητοποιημένες πολιτικά ιερόδουλες παίρνουν θέση στη διαμόρφωση του αύριο της χώρας.


Στη Νεβάδα οι οίκοι ανοχής διαφημίζονται σε γιγαντοαφίσες. Τα περισσότερα σπίτια με τα ροζ φωτάκια στο Κάρσον-Σίτι των 55.000 κατοίκων, την πρωτεύουσα αυτής της αμερικανικής πολιτείας, στην καρδιά της «χώρας των καουμπόηδων», ανήκουν στον 70χρονο Ντένις Χοφ, γνωστό στις ΗΠΑ για το reality show “Cathouse” (που κατέγραφε τη ζωή των ιερόδουλων σ' ένα απ' τα μαγαζιά του). Από το “Μoolite Bunny Ranch” μέχρι το “Sage Brush” τα πορνεία είναι παρατεταγμένα στις δυο πλευρές ενός πολυσύχναστου δρόμου, όπου η κυκλοφορία διακόπτεται συχνά απ' τη διέλευση κοπαδιών αγελάδων και αλόγων.

Μια που απαγορεύονται οι προσωπικές διαφημίσεις όσων ασκούν το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου, οι ιερόδουλες βρήκαν έναν άλλο τρόπο για να κερδίσουν την προσοχή του κόσμου: μέσω του κινήματος “Hookers for Hillary” (Ιερόδουλες υπέρ της Χίλαρι).

«Ηookers for Hillary»: Οι ιερόδουλες που ψηφίζουν «δαγκωτό» Κλίντον [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

(Φωτογραφία από Facebook)

Αλλά αυτό που ξεκίνησε ως μια PR (Public Relations) καμπάνια εξελίχθηκε σε πραγματική προεκλογική εκστρατεία υπέρ της πρώην υπουργού Εξωτερικών.

«Εγώ γεννήθηκα σε μια οικογένεια Ρεπουμπλικανών στην Οκλαχόμα, λέει η Sable Renae (''καλλιτεχνικό'' ψευδώνυμο), «αλλά θα ψηφίσω Κλίντον». Με φόντο μια σειρά από μαστίγια και καουμπόικα καπέλα σ' έναν απ' τους τοίχους του δωματίου της η 45χρονη πρώην ταμίας στην HSBC και γιαγιά 4 εγγονών συνεχίζει: «Ο Ντόναλντ Τραμπ θέλει να συνεχίσει τις πολιτικές του Ρέηγκαν. Ξέρουμε, όμως, ότι αυτό δεν πρόκειται να λειτουργήσει. Εγώ σπούδασα Ιστορία και εξηγώ συχνά στα ''κορίτσια'' πώς λειτουργεί το πολιτικό μας σύστημα.»

Οι γυναίκες αυτές θεωρούν ότι η Χίλαρι θα υπερασπιστεί το σύστημα υγείας του Ομπάμα και τα δικαιώματά τους ως εργαζόμενες στη βιομηχανία του σεξ. Στη Νεβάδα υποχρεούνται να επισκέπτονται μια φορά την εβδομάδα το γιατρό, να υποβάλλονται σε τεστ για HIV και να χρησιμοποιούν προφυλακτικά στη δουλειά τους.

«Κορίτσια, έχετε επισκέψεις», ακούγεται η φωνή του μπάρμαν που διακόπτει τη συζήτηση.

Οι ιδιοκτήτες των οίκων ανοχής στηρίζουν Τραμπ

«Ηookers for Hillary»: Οι ιερόδουλες που ψηφίζουν «δαγκωτό» Κλίντον [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

«Τα ''κορίτσια'' ασκούν δριμεία κριτική στον Τραμπ και την κυρίαρχη λευκή ανδρική τάξη», λέει η Ondine Desire (επίσης ''καλλιτεχνικό'' ψευδώνυμο). «Εγώ υποστήριζα τον Μπέρνι Σάντερς, τώρα θα ψηφίσω Χίλαρι», λέει η 30χρονη απ' το Σικάγο, που εργαζόταν παλαιότερα ως κοινωνική λειτουργός. «Ο Τραμπ βλέπει τις γυναίκες ως αντικείμενα. Εγώ όμως θέλω να επιλέγω πότε θα μεταχειρίζονται ως αντικείμενο...»

Αλλά στο “Sage Brush” δεν μοιράζονται όλοι την ίδια γνώμη. Ο ιδιοκτήτης του οίκου ανοχής διεκδικεί μια έδρα στην τοπική γερουσία ως φιλελεύθερος αφού στις δύο προηγούμενες εκλογές είχε στηρίξει την υποψηφιότητα του Ρεπουμπλικανού Ρον Πωλ. Ο Ντένις Χοφ στηρίζει ανοικτά Τραμπ. Ενθαρρύνει, όμως, τα «κορίτσια» του να συνεχίσουν την καμπάνια υπέρ της Τραμπ.

Η Sable κι η Ondine θα ψηφίσουν «δαγκωτό» Χίλαρι σε λίγες ώρες. Και μια που τα δωμάτιά τους δεν έχουν παράθυρα, θα παρακολουθούν τις εκλογές μέσω ενός laptop.

ΠΗΓΗ: GUARDIAN, THE DAILY BEAST,

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ