OLED TV: Εφτασε η τηλεόραση του μέλλοντος - iefimerida.gr

OLED TV: Εφτασε η τηλεόραση του μέλλοντος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η LG φέρνει την επανάσταση μέσω HDR, 4Κ και OLED TV. Λέξεις για πολλούς άγνωστες, αλλά μόλις κάποιος απολαύσει τηλεόραση μέσω αυτής της τεχνολογία, απλώς δεν θα μπορεί να κάνει χωρίς αυτήν.

Πρόκειται για την τηλεόραση του μέλλοντος, η οποία προσφέρει αληθινά χρώματα, καλύτερο εύρος αντίθεσης και 4 φορές υψηλότερη ανάλυση.
Μπορεί όλα αυτά να ακούγονται... εξωγήινα, αφού πρόκειται γιατί την τεχνολογία που έρχεται από το μέλλον ωστόσο

HDR, 4Κ σε απλά ελληνικά
HDR: Σημαίνει High Dynamic Range και πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα τεχνολογικά επιτεύγματα των τελευταίων ετών καθώς έχει ως αποτέλεσμα την πραγματικά ποιοτική και ρεαλιστική τηλεοπτική εικόνα: δηλαδή αληθινά Χρώματα (τέλος στις «ξεπλυμένες» εικόνες, αφού τα χρώματα αποδίδονται όπως ακριβώς είναι στην πραγματικότητα), καλύτερο εύρος αντίθεσης (έτσι, για παράδειγμα, μπορείς άνετα να διακρίνεις ένα γκρι παντελόνι από ένα μαύρο) και φωτεινούς τόνους τέτοιους ώστε να μπορείς, για παράδειγμα, να δεις πεντακάθαρα τη λάμψη του ήλιου πάνω σ’ ένα αυτοκίνητο.
4Κ ανάλυση: Σημαίνει 4 φορές υψηλότερη ανάλυση σε σχέση με μια τηλεόραση HD για μια πιο έντονη και ρεαλιστική εμπειρία θέασης.

Ενδεικτικό της απήχησης που έχει πλέον η νέα τεχνολογία HDR είναι πως τα μεγάλα στούντιο του Χόλυγουντ και οι μεγαλύτεροι τηλεοπτικοί παραγωγοί παρουσιάζουν ολοένα και περισσότερες ταινίες και σειρές σε HDR.

OLED TV: Εφτασε η τηλεόραση του μέλλοντος  | iefimerida.gr 0

Η πρώτη γνωριμία με την LG OLED TV

  • Οι οθόνες OLED μπορούν να αναπαράγουν απόλυτο μαύρο χρώμα, κάνοντας τα φωτεινά χρώματα του HDR ακόμα πιο εντυπωσιακά. 
  • Οι OLED τηλεοράσεις είναι σε θέση να καταστήσουν το απαιτούμενο φάσμα φωτός HDR σε χαμηλότερη μέγιστη φωτεινότητα, με αποτέλεσμα μια εξαιρετική και πιο άνετη εμπειρία θέασης. 
  • Και τέλος, οι HDR OLED τηλεοράσεις σου επιτρέπουν να παρακολουθήσεις περιεχόμενο HDR και μέσω streaming, αλλά και από εξωτερικές πηγές.
OLED TV: Εφτασε η τηλεόραση του μέλλοντος  | iefimerida.gr 1

Με απλά λόγια η LG φέρνει το μέλλον πιο κοντά σε όλους.
Οποιος δει από κοντά εικόνα μέσω μιας OLED TV θα καταλάβει πως η φράση «βλέπω τηλεόραση» αποκτά πλέον μία άλλη διάσταση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ LG OLED
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ