Σε πρώτο πλάνο ο Ουζουνίδης για Παναθηναϊκό - «Τελειώνει» τον Στραματσόνι - iefimerida.gr

Σε πρώτο πλάνο ο Ουζουνίδης για Παναθηναϊκό - «Τελειώνει» τον Στραματσόνι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ωρες φαίνεται πως μετράει ο Αντρέα Στραματσόνι στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και την αντίδραση του κόσμου του τριφυλλιού.

Η σημερινή μέρα θα βρει τον Παναθηναϊκό πιθανότατα χωρίς τον Αντρέα Στραματσόνι στην τεχνική ηγεσία. Η διοίκηση του συλλόγου αντιλαμβανόμενη την έκρηξη του κόσμου προς το πρόσωπο του Ιταλού κόουτς, αναμένεται να πάρει απόφαση απομάκρυνσης του «Στράμα» και θα βάλει πλώρη για την επόμενη μέρα.

Σε αυτήν, αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν δύο ονόματα. Μαρίνος Ουζουνίδης και Γιώργος Δώνης, παίζουν πολύ ψηλά στη λίστα, με τον πρώτο να είναι το φαβορί.

Ο Δώνης δεσμεύεται με συμβόλαιο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και μάλιστα ιδιαίτερα υψηλό, το οποίο δεν μπορεί να σπάσει εύκολα.

Αντίθετα, ο Ουζουνίδης, ο οποίος ως παίκτης έχει περάσει από τον Παναθηναϊκό αγωνιζόμενος για αρκετά χρόνια, είναι ελεύθερος από την ημέρα που έφυγε απο τον Πανιώνιο και δεν αποκλείεται να είναι αυτός που θα κληθεί να βγάλει τους πράσινους από την δύσκολη κατάσταση της φετινής σεζόν.

Πάντως αυτό που προηγείται, είναι η σύσκεψη κορυφής, η οποία θα φέρει πιθανότατα τον Στραματσόνι εκτός πράσινου πάγκου, πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ