Μαυραγάνης (υφυπουργός Yποδομών): Να συνενωθούν οι έντιμοι και καθαροί από κάθε κόμμα για την αντιμετώπιση της διαφθοράς - iefimerida.gr

Μαυραγάνης (υφυπουργός Yποδομών): Να συνενωθούν οι έντιμοι και καθαροί από κάθε κόμμα για την αντιμετώπιση της διαφθοράς

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υφυπουργός Υποδομών Νίκος Μαυραγάνης κάνει έκκληση, όπως είπε, να συνενωθούν στην προσπάθεια της κυβέρνησης να βγάλει τη χώρα από την κρίση όλοι οι καθαροί, έντιμοι και ειλικρινείς.

Σημείωσε, δε, ότι «δεν μας περισσεύει κανείς από όποιο κόμμα και αν προέρχεται, εκτός της Χρυσής Αυγής που δεν ανήκει στο δημοκρατικό τόξο».

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98 και τον Βαγγέλη Γιακουμή, ο κ. Μαυραγάνης τόνισε πως μπορεί ένας πρόεδρος σε ένα κόμμα να θέλει την κάθαρση από το παλαιό πολιτικό σύστημα, ωστόσο να μην μπορεί γιατί έχει δίπλα του ηγετική ομάδα που δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο αντίστοιχα.

«Η ένωση δυνάμεων μπορεί να οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση», είπε, «αλλά δεν θα ανεχθώ μια υποκριτική προσπάθεια αλλά μια καθαρή σχέση για να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της διαφθοράς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ