Γυναίκα πνίγηκε σε λίμνη ενώ υπνοβατούσε

Με τραγικό τρόπο έχασε τη ζωή της μια 55χρονη γυναίκα, η οποία ενώ υπνοβατούσε, ανέβηκε σε μια σιδηροδρομική γέφυρα και στη συνέχεια έπεσε στη λίμνη που βρισκόταν από κάτω, με αποτέλεσμα να πνιγεί.

Μια γειτόνισσα της Σαρλέν Φερέρο (φωτο), η οποία κατοικούσε στο Νιου Τζέρσι, βρήκε το πρωί της περασμένης Κυριακής στο γκαζόν έξω από την πολυκατοικία το κινητό της γυναίκας. Όταν πήγε στο διαμέρισμά της για να της το επιστρέψει, βρήκε την πόρτα ανοιχτή, ενώ μέσα δεν ήταν κανείς, και όσο περνούσε η ώρα και η 55χρονη δεν εμφανιζόταν η γειτόνισσα ανησύχησε και κάλεσε την αστυνομία.

Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό της Φερέρο, η σωρός της οποίας βρέθηκε τελικά το βράδυ της Δευτέρας, να επιπλέει στη λίμνη Νιούτον. Στην έρευνα βοήθησαν πολύ αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι ανέφεραν ότι είδαν μια γυναίκα που έμοιαζε αποπροσανατολισμένη να περιφέρεται στους δρόμους κοντά στη λίμνη, φορώντας τις πυτζάμες της.

Σύμφωνα με τους συγγενείς της, η άτυχη γυναίκα υπνοβατούσε από νεαρή ηλικία, ωστόσο ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε βγει έξω από τα όρια του σπιτιού της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ