Χριστίνα Παππά: «Ο Άγιος Ελευθέριος έβαλε το χέρι του και δεν έμεινα παράλυτη» - iefimerida.gr

Χριστίνα Παππά: «Ο Άγιος Ελευθέριος έβαλε το χέρι του και δεν έμεινα παράλυτη»

Χριστίνα Παππά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Είχα Άγιο! Θα μπορούσα να έχω μείνει παράλυτη» δηλώνει η ηθοποιός Χριστίνα Παππά για το ατύχημα που της συνέβη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Dancing on ice».

«Δεν είμαι και στα καλύτερά μου. Αρκεί να σου πω ότι με πήρε ο ορθοπεδικός μου και μου είπε: ''Θα μπορούσες να έχεις πάθει παράλυση'', αφού όπως όλοι είδαν έπεσα με τη λεκάνη», δήλωσε στην εφημερίδα Espresso η γνωστή ηθοποιός.

Έχω υποστεί σοκ, ωστόσο πρέπει να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μου στο «Ya-Ya» γιατί από μένα κρέμεται όλη η θεατρική παράσταση και αν δεν τρέξεις στις δύσκολες εποχές που ζούμε, δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα», συμπληρώνει η κ. Παππά, η οποία παραδέχεται πως της έχει λείψει το «Dancing on ice».

«Έφυγα άδικα και ταλαιπωρήθηκα. Και αυτό, στο σημείο που είχα βρει τον εαυτό μου. Νομίζω ότι είχα Άγιο. Την ημέρα που έγινε το περιστατικό και πήγαινα στις πρόβες για το «Dancing», με πήρε ο γιος μου και μου είπε ''Μαμά, πήγα σε μια εκκλησία και σου άναψα ένα κεράκι''. Ήταν του Αγίου Ελευθερίου και όπως καταλαβαίνεις, ο Άγιος έβαλε το χεράκι του και όλα πήγαν κατ' ευχήν. Είμαι αισιόδοξη, τα δύσκολα με κάνουν πιο δυνατή. Προσπαθώ και θέλω να το ξεχάσω και σκέφτομαι θετικά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ