Οι κόρες του Ομπάμα άρχισαν τα ραντεβού, αλλά δεν ανησυχεί: Εχω τη μυστική υπηρεσία - iefimerida.gr

Οι κόρες του Ομπάμα άρχισαν τα ραντεβού, αλλά δεν ανησυχεί: Εχω τη μυστική υπηρεσία

Φωτογραφία: AP/ Manuel Balce Ceneta
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για κάθε πατέρα, η στιγμή που η κόρη του θα αρχίσει να βγαίνει ραντεβού σηματοδοτεί την έναρξη μίας «δύσκολης» εποχής.

Ο Μπαράκ Ομπάμα όμως δεν ανησυχεί. Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι τόσο η Μαλία, όσο και η Σάσα-18 και 15 ετών- ήδη έχουν αρχίσει να βγαίνουν με άνδρες. Αλλά υπάρχουν δύο λόγοι για τους οποίους εκείνος δεν ανησυχεί.

«Ο πρώτος είναι ότι η Μισέλ είναι ένα υπέροχο παράδειγμα, η αυτοπεποίθησή της δεν εξαρτάται από το πώς τα αγόρια αξιολογούν την εμφάνισή σου ή να επιτρέπεις να σε κρίνουν για οτιδήποτε άλλο πέρα από τον χαρακτήρα σου και την εξυπνάδα σου», είπε ο Ομπάμα μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό WDCJ, προσθέτοντας ότι ελπίζει να αποτελεί και εκείνος ένα καλό παράδειγμα για τις κόρες του, για τον σεβασμό που δείχνει στη σύζυγό του.

Υπάρχει όμως ένας ακόμη καλύτερος λόγος για τον οποίο δεν χάνει τον ύπνο του επειδή οι κόρες του βγαίνουν ραντεβού. «Επειδή έχουν τη μυστική υπηρεσία. Δεν μπορούν να κάνουν πολλά αυτοί οι τύποι! Οι καημένοι...», είπε ο Ομπάμα, ενώ όταν ρωτήθηκε αν αυτοί οι άνδρες έχουν ιδέα με τι μπλέκουν, αστειευόμενος απάντησε «Εχουν ιδέα, τους το περιγράφω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ