«Δεν είχα κάνει σεξ για 7 χρόνια -Τι συνέβη όταν τελικά ξαναέκανα»: Μια γυναίκα εξομολογείται - iefimerida.gr

«Δεν είχα κάνει σεξ για 7 χρόνια -Τι συνέβη όταν τελικά ξαναέκανα»: Μια γυναίκα εξομολογείται

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από τρία παιδιά, η Ρεμπέκα σταμάτησε να κάνει σεξ με τον άνδρα της, ώσπου οδηγήθηκαν στο διαζύγιο.

Χώρισαν και συνολικά πέρασαν επτά χρόνια χωρίς να κάνει σεξ. Και τώρα περιγράφει το πώς είναι να ξανακάνεις σεξ μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

«Όταν ήμουν στο κολέγιο, ήμουν πάντα η πρώτη από τις φίλες μου που δοκίμαζαν νέα πράγματα. Και ναι ήμουν η πρώτη που έκανε και σεξ. Και όταν οι φίλες μου χρειάζονταν συμβουλές για τις σχέσεις τους πάντα έρχονταν σε μένα. Κατά κάποιο τρόπο ήμουν η πιο όμορφη από τις φίλες μου και η πιο σίγουρη για την εμφάνισή της. Οντας μικροκαμωμένη, ξανθιά και με έντονη προσωπικότητα είχα πάντα στραμμένη επάνω μου την προσοχή, τόσο του αντίθετου, όσο και του ίδιου φύλου.

Οταν ο Τζον και εγώ παντρευτήκαμε, αμέσως μόλις τελειώσαμε το κολέγιο, ήμασταν πολύ σεξουαλικά ενεργοί. Ξυπνάγαμε νωρίς το πρωί για να κάνουμε σεξ πριν πάμε στη δουλειά και δεν ήταν ασυνήθιστο να κάνουμε εκπλήξεις ο ένας στον άλλο και ορισμένα απογεύματα να κλειδωνόμαστε σε γραφεία στο χώρο εργασίας μας για να κάνουμε σεξ.

Μετά αποκτήσαμε το πρώτο μας παιδί. Και τα πράγματα άλλαξαν δραματικά.

Εβαλα πολλά κιλά και έχασα το ενδιαφέρον μου για σεξ. Ήμουν εξαντλημένη και τυφλωμένη από την αγάπη για το μωρό μας και το να κάνω σεξ με τον Τζον ήταν το τελευταίο πράγμα που είχα στο μυαλό μου.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζευγάρι μαζί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ