Noodles με μοσχάρι, εύκολο

Είναι η πιο εύκολη συνταγή για ένα ασιατικό πιάτο. Τα υλικά είναι προσιτά και οι γεύσεις υπέροχες!

Υλικά

  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά σουσαμέλαιο
  • 400 γραμμάρια φιλέτο μοσχάρι, κομμένο σε λωρίδες λεπτές
  • 4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο τζίτζερ, ψιλοκομμένο
  • 1/4 φλυτζανιού σάλτσα σόγιας
  • 2 κουταλιές γλυκού ζάχαρη καστανή
  • 1 πακέτο noodles από το σούπερ μάρκετ
  • 2 κουταλιές του γλυκού φρέσκο κρεμμυδάκι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού σουσάμι

Εκτέλεση

  • Βράστε τα noodles αυστηρά όπως λέει η συσκευασία
  • Σε ένα μπολάκι ανακατέψτε το σουσαμέλαιο, τη σάλτσα σόγιας και τη ζάχαρη -Ανακατέψτε καλά
  • Σε ένα τηγάνι βάλτε το ελαιόλαδο και ροδίστε καλά το κρέας σε λωρίδες για 3 λεπτά
  • Προσθέστε στο τηγάνι το σκόρδο και το τζίτζερ, ροδίστε για 1 λεπτό ακόμη
  • Προσθέστε το μείγμα σάλτσας σόγιας και βράστε για 3-5 λεπτά ώσπου να σωθούν τα υγρά κάπως
  • Προσθέστε τα βρασμένα noodles στο τηγάνι, ανακατέψτε, προσθέστε κρεμμυδάκι και σουσάμι, ρίξτε το φρέσκο κρεμμυδάκι από πάνω, καθώς και το σουσάμι
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή noodles μοσχάρι εύκολο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ