Είναι η πιο εύκολη συνταγή για ένα ασιατικό πιάτο. Τα υλικά είναι προσιτά και οι γεύσεις υπέροχες!
Υλικά
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά σουσαμέλαιο
- 400 γραμμάρια φιλέτο μοσχάρι, κομμένο σε λωρίδες λεπτές
- 4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
- 1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο τζίτζερ, ψιλοκομμένο
- 1/4 φλυτζανιού σάλτσα σόγιας
- 2 κουταλιές γλυκού ζάχαρη καστανή
- 1 πακέτο noodles από το σούπερ μάρκετ
- 2 κουταλιές του γλυκού φρέσκο κρεμμυδάκι
- 1 κουταλάκι του γλυκού σουσάμι
Εκτέλεση
- Βράστε τα noodles αυστηρά όπως λέει η συσκευασία
- Σε ένα μπολάκι ανακατέψτε το σουσαμέλαιο, τη σάλτσα σόγιας και τη ζάχαρη -Ανακατέψτε καλά
- Σε ένα τηγάνι βάλτε το ελαιόλαδο και ροδίστε καλά το κρέας σε λωρίδες για 3 λεπτά
- Προσθέστε στο τηγάνι το σκόρδο και το τζίτζερ, ροδίστε για 1 λεπτό ακόμη
- Προσθέστε το μείγμα σάλτσας σόγιας και βράστε για 3-5 λεπτά ώσπου να σωθούν τα υγρά κάπως
- Προσθέστε τα βρασμένα noodles στο τηγάνι, ανακατέψτε, προσθέστε κρεμμυδάκι και σουσάμι, ρίξτε το φρέσκο κρεμμυδάκι από πάνω, καθώς και το σουσάμι