Πώς μπούκαρε η συμμορία των Ρομά στην βίλα της Αννας Βίσση στην Εκάλη - iefimerida.gr

Πώς μπούκαρε η συμμορία των Ρομά στην βίλα της Αννας Βίσση στην Εκάλη

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα από τα σπίτια πλουσίων που ρήμαξαν τα μέλη της συμμορίας των Ρομά, ήταν και αυτό της Αννας Βίσση.

Η γνωστή τραγουδίστρια στις 9 Οκτωβρίου είδε το σπίτι της να γίνεται έρμαιο στα χέρια των ληστών που ξάφρισαν ότι πολύτιμο είχε.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην δικογραφία της πολύκροτης υπόθεσης με τους 89 κατηγορούμενους, την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις 20:45 οι ληστές παραβίασαν την μπαλκονόπορτα της βίλας της Αννας Βισση στην Εκάλη, με την τραγουδίστρια να απουσιάζει στις ΗΠΑ.

Αφού κατάφεραν να απενεργοποιήσουν τον συναγερμό και το σύστημα ασφαλείας, μπήκαν μέσα και «άνοιξαν» το χρηματοκιβώτιο. Αυτό μέσα περιείχε κυπριακό διαβατήριο, δύο κλειδιά θυρίδας τραπεζών και χρυσαφικά – κοσμήματα τεράστιας αξίας, τα οποία κλάπηκαν.

Μόλις η ληστεία έγινε αντιληπτή τότε καταγγέλθηκε από ανθρώπους του περιβάλλοντος της γνωστής τραγουδίστριας στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ερυθραίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αννα βιση Βίλα Εκάλη Ρομά συμμορία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ