Πρώην κρατούμενος στις ΗΠΑ καταγγέλλει: Η κοινωνική λειτουργός της φυλακής με είχε ως «σκλάβο του σεξ» - iefimerida.gr

Πρώην κρατούμενος στις ΗΠΑ καταγγέλλει: Η κοινωνική λειτουργός της φυλακής με είχε ως «σκλάβο του σεξ»

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: PIXABAY
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο 44χρονος Στήβεν Μέρμαν απέκτησε ένα παιδί με την κοινωνική λειτουργό των φυλακών Πάρναλ στο Μίσιγκαν, ενώ εξέτιε ακόμη την ποινή του.

Τώρα ισχυρίζεται τώρα ότι η συνομήλική του γυναίκα τον χρησιμοποιούσε ως σεξουαλικό σκλάβο προκειμένου να μείνει έγκυος.

Πρώην κρατούμενος στις ΗΠΑ καταγγέλλει: Η κοινωνική λειτουργός της φυλακής με είχε ως «σκλάβο του σεξ»  | iefimerida.gr 0
Πρώην κρατούμενος στις ΗΠΑ καταγγέλλει: Η κοινωνική λειτουργός της φυλακής με είχε ως «σκλάβο του σεξ»  | iefimerida.gr 1

Ο Μέρμαν κατέθεσε μήνυση κατά των σωφρονιστικών αρχών της πολιτείας επειδή δεν τον προστάτεψαν, όπως λέει, απ' τις ορέξεις της Σούζαν Κλίνγκερμαν, μητέρας τριών παιδιών.


Ο 44χρονος είχε καταδικαστεί για εμπορία μεθαμφεταμίνης και εξέτιε ποινή φυλάκισης, όταν γνώρισε την Κλίνγκερμαν το 2014.

Είχαν αρκετές σεξουαλικές επαφές μέσα στη φυλακή με αποτέλεσμα η γυναίκα να μείνει έγκυος και να φέρει στον κόσμο την κόρη τους τον Απρίλιο του 2015, τρεις μήνες αφότου απολύθηκε για σεξουαλικά παραπτώματα.

Στη μήνυσή του ο Μέρμαν ισχυρίζεται ότι η Κλίνγκερμαν επιθυμούσε απεγνωσμένα να αποκτήσει παιδί και τον χρησιμοποίησε για να εκπληρώσει την επιθυμία της.

Λέει ότι η γυναίκα τον βίαζε «κατά βούληση» κι ότι προσέλαβε μάλιστα και κάποιο άτομο για να «φυλάει τσίλιες» όσο εκείνη έκανε σεξ με τον 44χρονο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας The Detroit Free Press.

Η Κλίνγκερμαν έχει άλλα δύο μεγαλύτερα παιδιά από προηγούμενες σχέσεις της.

Αποπέμφθηκε απ' την υπηρεσία της τον Ιανουάριο του 2015, τρεις μήνες αφότου την έπιασε ένας συνάδελφός της να κάνει σεξ με τον Μέρμαν στο γραφείο της.

Σε γραπτή της δήλωση παραδέχθηκε ότι γνώριζε τον κίνδυνο να απολυθεί επειδή έκανε σεξ με τον 44χρνο, αλλά δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη. «Δεν περίμενα να μου ασκηθεί ποινική δίωξη. Ήξερα, όμως, ότι μπορεί να αντιμετωπίσω προβλήματα και ίσως να χάσω τη δουλειά μου.»

Ο Μέρμαν δεν προσδιορίζει στην αγωγή του πόσα χρήματα ζητά ως αποζημίωση. Θέλει όμως να μοιραστεί την επιμέλεια της κόρης του με τη μητέρα της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κρατούμενος Μίσιγκαν ΣΤΗΒΕΝ ΜΕΡΜΑΝ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ