Μουρίνιο, ο χειρότερος μετά τον σερ Αλεξ Φέργκιουσον στη Γιουνάιτεντ - iefimerida.gr

Μουρίνιο, ο χειρότερος μετά τον σερ Αλεξ Φέργκιουσον στη Γιουνάιτεντ

Φωτογραφία:AP/Lefteris Pitarakis
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το 2004 συστήθηκε στο αγγλικό κοινό απαιτώντας να τον αποκαλούν όλοι «Special One». Σχεδόν 12 χρόνια αργότερα, σε μια ακόμη παρουσία του επί αγγλικού εδάφους, ο Ζοσέ Μουρίνιο διανύει τις χειρότερες μέρες της καριέρας του.

Ο Πορτογάλος προπονητής όχι μόνο τα βρίσκει μπαστούνια στην τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά είναι πλέον επίσημα, ο χειρότερος προπονητής που πέρασε από τον πάγκο του συλλόγου, στην μετά Φέργκιουσον εποχή.

Η νέα ήττα, αυτή τη φορά από την Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία, δημιούργησε ένα αρνητικό ρεκόρ για τον Μουρίνιο, ο οποίος στα πρώτα του 16 παιχνίδια με τους «κόκκινους διαβόλους» μετράει μόλις 8 νίκες.

Ούτε ο Ντέιβιντ Μόγιες, ο οποίος διαδέχθηκε τον Φέργκιουσον αλλά ούτε και ο Λουίς Φαν Χάαλ, είχαν τόσο άσχημα ποσοστά, όσο ο Μουρίνιο!

Μουρίνιο, ο χειρότερος μετά τον σερ Αλεξ Φέργκιουσον στη Γιουνάιτεντ  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ