Κοτσακάς προς ΠΑΣΟΚ: Θα μπορούσα και εγώ να μιλήσω για στελέχη που ήταν κοντά στον Ακη - iefimerida.gr

Κοτσακάς προς ΠΑΣΟΚ: Θα μπορούσα και εγώ να μιλήσω για στελέχη που ήταν κοντά στον Ακη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μέλος της εκτελεστικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αντώνης Κοτσακάς με αφορμή τις επιθέσεις που δέχθηκε για την παλιά σχέση του με τον Ακη Τσοχατζόπουλο και τη συμμετοχή του σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ , απάντησε με μηνύματα προς το ΠΑΣΟΚ.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98 ο κ. Κοτσακάς σημείωσε : κατανοώ όσους μου επιτίθενται όλοι αυτοί θα έχουν κάποιο λόγο, αλλά θα μπορούσα και εγώ να μιλήσω για στελέχη που σήμερα βρίσκονται στα υψηλά κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ που κάποτε ήταν συνεργάτες του κ. Τσοχατζόπουλου. Δεν το κάνω όμως δεν θέλω να το κάνω. Σε εμένα έχουν ψαχτεί όλα τα περιουσιακά μου στοιχεία πολλές φορές και από την πολιτική έμεινα μάλλον φτωχότερος.
Στην ερώτηση αν ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να γίνει ΠΑΣΟΚ, ο κ. Κοτσακάς απάντησε : Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνει ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ Αντώνης Κοτσακάς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ