Γέλιο μέχρι δακρύων: Ο Ράιαν Ρέινολντς και ο Κόναν Ο' Μπράιαν ξαναγύρισαν τη σκηνή του φιλιού στο Notebook [βίντεο] - iefimerida.gr

Γέλιο μέχρι δακρύων: Ο Ράιαν Ρέινολντς και ο Κόναν Ο' Μπράιαν ξαναγύρισαν τη σκηνή του φιλιού στο Notebook [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πιο γνωστή σκηνή της ταινίας The Notebook ξαναγύρισε ο Ράιαν Ρέινολντς με τον παρουσιαστή Κόναν Ο' Μπράιαν και το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από ξεκαρδιστικό.

Με τον Ρέινολντς να υποδείεται τον Ράιαν Γκόσλινγκ και τον Ο' Μπράιαν την Ρέιτσελ Μακ Άνταμς, οι ίδιοι δίνουν αυτό το παθιασμένο φιλί στην βροχή που είχε γίνει το «σήμα κατατεθέν» της ταινίας.

«Θυμάσαι εκείνες τις διακοπές που πήγαμε στην Τιχουάνα πριν μερικά χρόνια;» ρώτησε τον O'Brien. «Ήπιαμε μαζί εκείνο το μπουκάλι αψέντι, ερωτευτήκαμε κι εγώ το μαγνητοσκόπησα» είπε ο 40χρονος ηθοποιός με τον παρουσιαστή του σόου να παίρνει τον λόγο και να δίνει την πάσα για να παίξει το υποτιθέμενο trailer της νέας ταινίας.

If you're a bird, I'm a bird. #ConanNYC

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ryan Reynolds (@vancityreynolds) στις Νοέ 2, 2016, 7:11μμ PDT

Πάντως το παθιασμένο φιλί το έδωσαν όντως στα αλήθεια και μάλιστα το σχολίασαν, προκαλώντας ακόμη περισσότερο γέλιο.

«Λοιπόν, τι γεύση έχει το στομάχι μου; Έχεις την μακρύτερη γλώσσα στη σόουμπιζ. Θεέ μου» είπε ο σύζυγος της Μπλέικ Λάιβλι καταλήγοντας: «Αυτό ήταν κάτι εκεί πέρα».

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ryan Reynolds (@vancityreynolds) στις Νοέ 2, 2016, 4:28μμ PDT

Σε ερώτηση του κωμικού πως θα πάει ο ηθοποιός σπίτι του μετά απ΄όλο αυτό που είδαμε, ο Ρείνολντς δήλωσε απλά πως «Δεν θα ξαναπάω ποτέ σπίτι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ notebook Ράιαν Ρέινολντς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ