Ιερέας παραληρεί υπέρ της Χρυσής Αυγής: «Ο Θεός να στηρίζει τον θεάρεστο αγώνα της» [βίντεο] - iefimerida.gr

Ιερέας παραληρεί υπέρ της Χρυσής Αυγής: «Ο Θεός να στηρίζει τον θεάρεστο αγώνα της» [βίντεο]

Φωτογραφία: Youtube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει τα λεγόμενα του ιερέα που τέλεσε το τρισάγιο στη μνήμη των δολοφονημένων Χρυσαυγιτών, Φουντούλη και Καπελώνη, ο οποίος ευχήθηκε ο Θεός να στηρίζει τον αγώνα της Χρυσής Αυγής.

«Δεόμεθα υπέρ της φιλτάτης ημών πατρίδος και πάντων των αγωνιζομένων δια την διατήρηση των θρησκευτικών και πατριωτικών παραδόσεων του λαού της. Έτι δεόμεθα υπέρ του αρχηγού της Χρυσής Αυγής και των συνεργατών αυτού», είπε ο ιερέας και πρόσθεσε:

«Οπως Κύριος ο Θεός συνεργήσαι και κατευοδώσει τον θεάρεστον αγώναν τους που δίνουν υπέρ της πίστεως και της πατρίδας».

Μάλιστα, ο ιερέας με δική του, όπως είπε ευθύνη, αναθεμάτισε τους αντιπάλους της ΧΑ που «καλλιεργούν το μίσος ενάντια σε όσους υπερασπίζονται τα ιερά και όσια της φυλής».

«Ανάθεμα σε όσους εντός και εκτός της πατρίδας μας, πολιτικούς, δημοσιογράφους και άλλους, καλλιεργούν μίσος ενάντια σε όσους υπερασπίζονται τα ιερά και όσια της φυλής μας» ανέφερε, χαρακτηρίζοντας τους δράστες της δολοφονίας των Φουντούλη – Καπελώνη ως «άνανδρους φονιάδες της πατρίδας μας».

Τέλος, ευχήθηκε «δύναμη και καλό αγώνα» στους Χρυσαυγίτες, οι οποίοι τον καταχειροκρότησαν.

Τα επίμαχα αποσπάσματα στο 1.58 και στο 2.36:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ιερέας Χρυσή Αυγή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ