Ο Τάσος Χαλκιάς δάκρυσε on air για τη μητέρα του: Δεν τη φρόντισα, την πίκρανα [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Τάσος Χαλκιάς δάκρυσε on air για τη μητέρα του: Δεν τη φρόντισα, την πίκρανα [βίντεο]

Φωτογραφία: NDP Photo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλού ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο ηθοποιός, Τάσος Χαλκιάς.

Ο Τάσος Χαλκιάς συγκίνησε του τηλεθεατές για τον τρόπο και την τρυφερότητα για την οποία μίλησε για την μητέρα του και που όπως είπε την συμπεριφορά που πρέπει να έχουμε απέναντι στους γονείς μας όσο αυτοί είναι δίπλα μας στη ζωή.

«Δεν τη φρόντισα καλά. Την πίκρανα. Το λέω με μεγάλη πίκρα», είπε ο Τάσος Χαλκιάς μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του, ενώ έσπευσε να συμπληρώσει: «Βέβαια και μόνο εγώ φταίω γι' αυτό. Δεν πρόλαβα να της πω τίποτα, ούτε συγγνώμη. Η μητέρα μου ασθένησε ξαφνικά, ενώ ήμουν σε περιοδεία καλοκαιρινή και δεν την πρόλαβα. Όταν γύρισα, πρόλαβα να την αγκάλιασω και της είπα “φύγε, πήγαινε στο καλό”. Αν μας άκουγε τώρα θα της έλεγα συγγνώμη, τι άλλο! Αν ηταν αρκετή δεν ξέρω. Αλλά για την μάνα μου θα ήταν. Δεν έφυγε όμως πικραμένη από εμένα η μάνα μου. Καθόλου!», κατέληξε συγκινημένος ο δημοφιλής ηθοποιός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΑΛΚΙΑΣ μητέρα θάνατος συγκίνηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ