Προγνωστικά Europa League: Στοίχημα με Ολυμπιακό, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ [βίντεο] - iefimerida.gr

Προγνωστικά Europa League: Στοίχημα με Ολυμπιακό, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League διεξάγεται σήμερα, με τις τρεις ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση να δίνουν κρίσιμα παιχνίδια.

Εκτός έδρας αγωνίζεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει την Αστάνα, ενώ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Σταντάρ Λιέγης και ο ΠΑΟΚ την Καραμπάκ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αναμετρήσεων και τα προγνωστικά, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε, μεταξύ άλλων, για την εξέλιξη των αγώνων σε πραγματικό χρόνο, στην κατηγορία πάμε στοίχημα αποτελέσματα.

Σκοράρουν στην Αστάνα

Ξεκινάμε με το πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, ανάμεσα στην Αστάνα και τον Ολυμπιακό. Τη δύναμη της έδρας της (είναι αήττητη στα 10 τελευταία ευρωπαϊκά ματς που έδωσε εκεί με 5 νίκες και 5 ισοπαλίες) θέλει να εκμεταλλευθεί η Αστάνα στο σημερινό ματς απέναντι στον Ολυμπιακό, προκειμένου να μη μείνει πρόωρα εκτός της διεκδίκησης της πρόκρισης. Μόλις ένα βαθμό έχουν συλλέξει οι Καζάκοι στις πρώτες τρεις αγωνιστικές, από την εντός έδρας «λευκή» ισοπαλία απέναντι στη Γιουνγκ Μπόις. Αντίθετα, έφυγαν ηττημένοι από «ΓΣΠ» (2-1) και «Καραϊσκάκης». Ο Ολυμπιακός, από την πλευρά του, γνωρίζει ότι με μία σημερινή νίκη βγάζει και μαθηματικά την Αστάνα εκτός του παιχνιδιού της πρόκρισης και φτάνει πολύ κοντά στο «σφράγισμα» της παρουσίας του στους «32». Από εξάδα νικών σε όλες τις διοργανώσεις έρχονται οι πρωταθλητές Ελλάδας, με το 4-1 επί των σημερινών αντιπάλων της 3ης αγωνιστικής να συνοδεύεται από τις νίκες πρωταθλήματος επί των ΠΑΟΚ (2-1) και Ατρομήτου (0-1) και αυτή με 3-0 επί του Πλατανιά για το Κύπελλο.

Προγνωστικό: Η Αστάνα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στο γήπεδό της και είναι χαρακτηριστικό ότι στα δέκα πιο πρόσφατα ματς που έχει δώσει εκεί για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις παραμένει αήττητη. Ο Ολυμπιακός, από την πλευρά του, θα κυνηγήσει ένα θετικό αποτέλεσμα, έχοντας και στο πίσω μέρος του μυαλού του το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό. Μπορούν να πετύχουν και οι δύο ομάδες από ένα τέρμα, θα πάμε με το Goal / Goal.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την ανάλυση του αγώνα και το προγνωστικό:

Over στη Λεωφόρο

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι του Παναθηναϊκού απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης. Υποχρεωμένος να νικήσει είναι απόψε ο Παναθηναϊκός, που μετράει μόλις έναν πόντο έπειτα από τρεις αγωνιστικές στους ομίλους του Europa League. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα αφήνει σχεδόν οριστικά εκτός το «τριφύλλι», που πηγαίνει στον σημερινό «τελικό» με πάρα πολλά προβλήματα απ’ όλες τις απόψεις. Οι απουσίες των Σάμπα, Ζέκα, Λεδέσμα, Χουλτ, Γουακάσο και Βιγιαφάνες «δένουν» τα χέρια του Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος υποχρεώθηκε να συμπεριλάβει στην αποστολή 5 (!) νεαρούς παίκτες από την Β’ λίστα που δήλωσε ο Παναθηναϊκός στην ΟΥΕΦΑ (Μίγγος, Αγγελόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Ευαγγέλου και Ξενόπουλος). Εκτός όλων των παραπάνω, οι πράσινοι θα στερηθούν της βοήθειας και του προπονητή τους, ο οποίος είναι τιμωρημένος απ’ τη διοργανώτρια αρχή έπειτα απ’ τις εντονότατες διαμαρτυρίες του στο ματς της Λιέγης με τη Σταντάρ (2-2). «Τελικός» είναι το σημερινό ματς και για τη Σταντάρ Λιέγης, που μετράει 2 πόντους έπειτα από τρεις αγωνιστικές και ετοιμάζεται για δύο σερί εκτός έδρας ματς με Παναθηναϊκό και Θέλτα (24/11). Τα πράγματα δυσκόλεψαν πάρα πολύ για τους Βέλγους, οι οποίοι ίσως να είχαν ήδη αποχαιρετήσει τη διοργάνωση αν είχαν χάσει εντός έδρας απ’ τον Παναθηναϊκό πριν από δύο εβδομάδες, ωστόσο έχοντας και τη βοήθεια της διαιτησίας κατάφεραν να γυρίσουν το 0-2 σε 2-2.

Προγνωστικό: Παναθηναϊκός και Σταντάρ Λιέγης θέλουν τη νίκη στη σημερινή αναμέτρηση προκειμένου να συνεχίσουν να ελπίζουν σε πρόκριση στην επόμενη φάση. Αμφότεροι θα παραταχθούν με απουσίες, κυρίως το «τριφύλλι», και περιμένουμε ένα παιχνίδι με αρκετά τέρματα, όπως ήταν και το πρώτο μεταξύ τους στο Βέλγιο. Θα πάμε, επομένως, με το Over 2.5 γκολ.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την ανάλυση του αγώνα και το προγνωστικό:

Κερδίζει ο ΠΑΟΚ

Έναν μίνι «τελικό» για τη δεύτερη θέση του ομίλου καλείται να κερδίσει σήμερα η ΠΑΟΚ, διορθώνοντάς το προ δύο εβδομάδων «λάθος» του με την ήττα 2-0 από την Καραμπάκ, που ξανάβαλε τους Αζέρους στο «κόλπο» της πρόκρισης. Έστω κι έτσι, βέβαια, ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να κρατά την υπόθεση πρόκριση στα χέρια του μιας και αν κάνει το 2/2 στα παιχνίδια που έχει στην Τούμπα με Καραμπάκ και Λίμπερετς, θα πάρει την πρόκριση. Παραμένει, άλλωστε, αήττητος στα 8 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του στη διοργάνωση (4-4-0) και στα 7 εξ αυτών δεν δέχθηκε ούτε γκολ. Για να αναζητήσει κάποιος την τελευταία εντός έδρας ήττα του θα πρέπει να επιστρέψει πίσω στον Δεκέμβριο του 2012 και την αναμέτρηση με τη Γκινγκάμπ. Στην καλύτερη τους κατάσταση από το ξεκίνημα της χρονιάς βρίσκονται οι Αζέροι της Καραμπάκ, όπως απέδειξαν και στην εντός έδρας νίκη 2-0 απέναντι στον ΠΑΟΚ πριν από δύο εβδομάδες. Με αυτήν κατάφεραν να ξαναμπούν στο «κόλπο» της πρόκρισης και δηλώνουν αποφασισμένοι να πουλήσουν πολύ ακριβά το «τομάρι» τους στη σημερινή αναμέτρηση, έχοντας ως στόχο το θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα. H Καραμπάκ, βέβαια, έχει ηττηθεί στα 5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στη διοργάνωση, ενώ δεν έχει πετύχει «διπλό» στις 7 τελευταίες της απόπειρες (0-2-5).

Προγνωστικό: Νίκη και μόνο ψάχνει σήμερα ο ΠΑΟΚ. Στην Τούμπα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός, ενώ η Καραμπάκ χάνει σημαντική από τη δύναμή της όταν απομακρύνεται από το Αζερμπαϊτζάν. Θα στηρίξουμε το «δικέφαλο», ο οποίος θεωρούμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει. Επιλογή ο άσος.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την ανάλυση του αγώνα και το προγνωστικό:

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στοίχημα εκτιμήσεις Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ