Σταθεροποιητικό κλίμα στο Χρηματιστήριο - iefimerida.gr

Σταθεροποιητικό κλίμα στο Χρηματιστήριο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σταθεροποιητικές τάσεις επικρατούν στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου με τον Γενικό Δείκτη Τιμών στις 11:00 να διαμορφώνεται στις 582,21 μονάδες σημειώνοντας μικρή άνοδο 0,11%.

Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 3,15 εκατ. ευρώ. Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 0,34%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται οριακά σε ποσοστό 0,08%.

Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης της μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι μετοχές της Lamda Development (+3,02% στα 5,11 ευρώ), της Coca Cola HBC (+1,48% στα 19,84 ευρώ) και της ΕΥΔΑΠ (+0,96% στα 5,24 ευρώ).

Αντιθέτως, τις μεγαλύτερες απώλειες σημειώνουν οι μετοχές της Viohalco(-1,55% στα 1,27 ευρώ), της Motor Oil(-1,09% στα 10,88 ευρώ) και Folli Follie (-0,87% στα 21,73 ευρώ)

Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των Τροφίμων(+1,28%) και των Τραπεζών (+0,85%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες του Εμπορίου(-1,41%) και του Πετρελαίου (-1,13%).

Ανοδικά κινούνται 23 μετοχές, 17 πτωτικά και 8 παραμένουν σταθερές.

  • Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Επίλεκτος +7,14%, ΙΑΣΩ +3,37% και Παπουτσάνης +2,91%.
  • Τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές:Αιολική -5,95% , ΕΛΓΕΚΑ -5,43% και Μύλοι Λούλη -2,60%.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χρηματιστήριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ