Κηδεύτηκε η 23χρονη κόρη του πρώην δημάρχου Τρικάλων -Γλίστρησε στο μπαλκόνι ενώ άπλωνε

Το στερνό αντίο είπαν συγγενείς και φίλοι την Τετάρτη το μεσημέρι στην 23χρονη φοιτήτρια Ασπασία Οικονόμου, κόρη του πρώην δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Οικονόμου.

Η Ασπασία Οικονόμου έχασε τη ζωή της σε ηλικία 23 ετών το βράδυ της περασμένης Κυριακής στην Αθήνα. Είχε έρθει στην πρωτεύουσα για να δει την αδερφή της. Η ίδια σπούδαζε στην Κτηνιατρική Σχολή στην Καρδίτσα.

Η άτυχη κοπέλα άπλωνε ρούχα στο μπαλκόνι όταν γλίστρησε, καθώς υπήρχαν νερά στο σημείο, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι της στο κάγκελο της βεράντας. Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος.

Ο πατέρας της νεαρής, μην μπορώντας να πιστέψει όσα έχουν συμβεί, έφερνε στο μυαλό του τα όσα έγιναν το βράδυ της περασμένης Κυριακής, όταν η Ασπασία έφυγε από τη ζωή. «Οταν έγινε το συμβάν, η αδερφή της έλειπε και η Ασπασία μου ήταν μόνη της. Βγήκε στο μπαλκόνι να απλώσει ένα ρούχο και η βεράντα είχε νερά. Η Ασπασία γλίστρησε και χτύπησε το κεφαλάκι της στο κάγκελο της βεράντας, κάτω στο περβάζι. Ηταν ακαριαίος ο θάνατος. Η κόρη μου ήταν ένα χαρούμενο παιδί, με το γέλιο της μας έδινε χαρά. Κρίμα, ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος», ανέφερε ο πρώην δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Οικονόμου.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων, όπου πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε για τελευταία φορά την αγαπημένη του Ασπασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τρίκαλα κηδεία Οικονόμου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ