Για τη «ρεβάνς» ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Κάραμπαχ - iefimerida.gr

Για τη «ρεβάνς» ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Κάραμπαχ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νίκη με την οποία θα ανακτήσει τις ελπίδες του για πρόκριση και το πάνω χέρι στον όμιλο του Europa League, θα ψάξει απόψε ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Κάραμπαχ (22:05, OTE Sport 3) στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Βλάνταν Ιβιτς χαρακτήρισε το παιχνίδι ντέρμπι, δείγμα του ότι ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής για την 2η τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση με την δέουσα σοβαρότητα.

Η ήττα στο Μπακού από τους Αζέρους για την 3η αγωνιστική, στέρησε τη δυνατότητα από την ομάδα να κάνει το αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση, με τον Δικέφαλο του βορρά να ψάχνει τώρα την επιστροφή στις επιτυχίες.

Ο Τζάλμα Κάμπος αποτελεί το πιο σημαντικό πρόβλημα για τον Ιβιτς, ο οποίος όμως θα έχει στη διάθεσή του τον Τζαβέλλα, ο οποίος επιστρέφει μετά από σχεδόν ένα μήνα απουσίας λόγω τραυματισμού.

Ο Γλύκος θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια με τους Μάτος, Κρέσπο, Τζαβέλλα και Λέοβατς στην άμυνα. Κάνιας, Τσίμιροτ και Σακχόφ θα αποτελέσουν την τριπλέτα στην επίθεση ενώ οι Ροντρίγκες, Περέιρα και Αθανασιάδης θα αγωνιστούν στην επίθεση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ καραμπαχ Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ