Bild: «Στην Ελλάδα ισχύει: "Ο σώζων εαυτόν σωθήτω"». - iefimerida.gr

Bild: «Στην Ελλάδα ισχύει: "Ο σώζων εαυτόν σωθήτω"».

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση κατά του πολιτικού κόσμου της Ελλάδας, εξαπέλυσε με σημερινό της δημοσίευμα η γερμανική εφημερίδα Bild, χαρακτηρίζοντας τη δημοσιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων των πολιτικών ως μία «δήλωση χρεοκοπίας».

Πιο συγκεκριμένα το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει: «Οι Έλληνες φίλοι μας καταφέρνουν κάθε φορά με κάτι νέο να μας αφήνουν άναυδους. Οι Έλληνες πολίτες επιβαρύνονται με σκληρά μέτρα λιτότητας. Οι μισθοί στο δημόσιο περικόπτονται και δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι μένουν άνεργοι στους δρόμους. Η εξυγίανση της χώρας συνιστά ένα ζήτημα που μπορεί να διευθετηθεί μόνο εάν συμπράξουν όλοι, όμως οι πολιτικοί κάθονται πάνω σε περιουσίες εκατομμυρίων. Πώς θα ζητήσουν οι άνθρωποι αυτοί που έχουν εκατομμύρια κρυμμένα σε ελβετικές τράπεζες από τους πολίτες σκληρές θυσίες; Σε περιόδους κρίσης οι άνθρωποι χρειάζονται πρότυπα, που τους δείχνουν μια ηθική βασική γραμμή. Στην Ελλάδα αυτή η γραμμή ακούει στο όνομα: "Ο σώζων εαυτόν σωθήτω"».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ