Ματ Ντέιμον: «Ένας πρόεδρος με αρχ...α θα ήταν καλύτερος από τον Ομπάμα» - iefimerida.gr

Ματ Ντέιμον: «Ένας πρόεδρος με αρχ...α θα ήταν καλύτερος από τον Ομπάμα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για άλλη μια φορά ο δημοφιλής Αμερικανός ηθοποιός Ματ Ντέιμον έστρεψε τα βέλη του στον Ομπάμα και τους Δημοκρατικούς, μέσα από συνέντευξή του στο περιοδικό Elle.

Ο Ματ Ντέιμον που υπήρξε ένας από τους υποστηρικτές της προεκλογική καμπάνιας του Ομπάμα, πλέον στρέφεται ανοιχτά εναντίον του και τονίζει πως δεν έχει κανένα λόγο να επανεκλεγεί. Συγκεκριμένα είπε στο περιοδικό: «Μίλησα με αρκετούς ανθρώπου που δουλεύουν για τον Ομπάμα και ένας μου είπε: ποτέ ξανά δεν θα με κοροϊδέψει ένας πολιτικός. Ξέρετε, ακόμα και ένας πρόεδρος μίας θητείας, αλλά με αρχίδια, που θα έκανε κάποιο έργο, θα ήταν αποτελεσματικότερος για την χώρα σε βάθος χρόνου, από τον Ομπάμα».

Η επίθεση του Ντέιμον έρχεται σαν απάντηση στη δήλωση του Ομπάμα το 2010 όταν ο αμερικανός πρόεδρος είχε πει «Προτιμώ να είμαι ένας καλός πρόεδρος μιας θητείας, παρά ένας μέτριος με δύο θητείες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ