Τελευταίο χαρτί για Παναθηναϊκό – Κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης - iefimerida.gr

Τελευταίο χαρτί για Παναθηναϊκό – Κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχοντας μόλις ένα βαθμό στον όμιλο, ο Παναθηναϊκός ρίχνεται στη μάχη της 4ης αγωνιστικής του Europa League αντιμετωπίζοντας την Σταντάρ Λιέγης (22:05, OTESport 4) στο γήπεδο της «Λεωφόρου Αλεξάνδρας».

Η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι μπορεί να στάθηκε καλά απέναντι σε Αγιαξ και Θέλτα όμως δεν κατάφερε να εξασφαλίσει ούτε βαθμό ενώ η ηρωική προσπάθεια στη Λιέγη κόντρα στην Σταντάρ έμεινε στα μισά.

Τώρα, το παιχνίδι με τους Βέλγους είναι καθοριστικής σημασίας αφού μόνο η νίκη θα διατηρήσει ζωντανό το τριφύλλι, στη μάχη πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Τα προβλήματα δεν λείπουν, ενώ ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ζέκα, Λεντέσμα, Σάμπα και Χουλτ είναι τραυματίες ενώ Γουακάσο και Βιγιαφάνες είναι τιμωρημένοι.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Στιλ, με τους Μέστο, Μολέντο, Ιβανόφ και Χουχούμη στην άμυνα. Λουντ και Κουτρουμπής θα είναι στη μεσαία γραμμή ενώ οι Κουλιμπαλί, Ιμπάρμπο και Εμποκού θα αγωνιστούν πίσω από τον Μπεργκ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Ξενόπουλος, Μαρινάκης, Ρινάλντι, Αγγελόπουλος, Λέτο και Μίγγος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Σταντάρ Λιέγης Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ