Μανιός (ΣΥΡΙΖΑ): Ο Τσίπρας άργησε -Επρεπε να είχε κάνει ανασχηματισμό - iefimerida.gr

Μανιός (ΣΥΡΙΖΑ): Ο Τσίπρας άργησε -Επρεπε να είχε κάνει ανασχηματισμό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Επρεπε να τον είχε κάνει τον ανασχηματισμό ο κ. Τσίπρας», υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98 ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, είπε μεταξύ άλλων: Από τη στιγμή που στο συνέδριο του κόμματος είχε έμμεσα ανακοινωθεί ο ανασχηματισμός αλλά σαφέστατα είχε ειπωθεί, θα έπρεπε να είχε γίνει, δεν ξέρω αν έχουν οι υπουργοί κατεβάσει τα μολύβια, αλλά με αυτό το κλίμα οι υπουργοί αισθάνονται ότι βρίσκονται σε μια προσωρινότητα. Άργησε ο πρωθυπουργός να κάνει ανασχηματισμό, πάντα υπάρχουν προβλήματα και δικαιολογίες και για αυτό υπάρχει αυτή η καθυστέρηση είπε.

Σε ότι αφορά το θέμα του ΕΣΡ , ο κ. Μανιός χαρακτήρισε συμπαθητική την πρόταση της ΝΔ για επικεφαλής της ανεξάρτητης αρχής τον κ, Αθανάσιο Κουτρουμάνο. Συμφωνώ είπε να γίνει επικεφαλής ο κ. Κουτρουμάνος αλλά μην έρθει η ΝΔ στη διάσκεψη προέδρων και πει να βάλουμε τον έναν ή να βγάλουμε τον άλλον πρέπει να ρυθμιστεί το τηλεοπτικό τοπίο και να βγουν άδειες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ