Ο Κώστας Αποστολάκης μίλησε για το διαζύγιό του: Εγώ δεν ήθελα να χωρίσω [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Κώστας Αποστολάκης μίλησε για το διαζύγιό του: Εγώ δεν ήθελα να χωρίσω [βίντεο]

Φωτογραφία: ΝDP Photo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο ηθοποιός Κώστας Αποστολάκης.

Ο Κώστας Αποστολάκης, χαλαρός και ευδιάθετος, δεν δίστασε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις του παρουσιαστή, ακόμη και σε εκείνες που αφορούσαν την προσωπική του ζωή.

Ο ηθοποιός, που τον τελευταίο καιρό είναι μόνος μετά το τέλος της σχέσης που διατηρούσε με την Πηνελόπη Πλάκα, μίλησε για το διαζύγιο που πήρε από τη σύζυγό του, τη δημοσιογράφο Αμέλια Αναστασάκη, κάτι που του κόστισε, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, καθώς χρειάστηκε αρκετός καιρός έτσι ώστε να επανέλθει και να συμφιλιωθεί με τα νέα δεδομένα που προέκυψαν στη ζωή του. Ωστόσο, πρόσθεσε πως πλέον είναι όλα καλά και τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους...

«Δεν ήθελα να χωρίσω. Περνάς δύσκολα, ειδικά όταν δεν θες να χωρίσεις και φεύγεις ο ίδιος. Υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες και εξωγενείς και εσωγενείς που δεν σου επιτρέπουν να μείνεις. Μου πήρε έναν χρόνο για να το πάρω απόφαση ότι χώρισα. Εγώ πίνω μόνο όταν είμαι καλά. Όταν είμαι χάλια δεν πίνω. Τώρα είμαστε μια χαρά. Τότε, μου έπεφταν τα μαλλιά και τέτοια, δεν ήξερα ότι τα πράγματα παίρνουν τον δρόμο τους και τώρα εγώ και η Αμέλια και η κόρη μας είναι μια χαρά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Αποστολάκης.

Πηγή βίντεο: zappit.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αποστολάκης Αρναούτογλου εκπομπή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ