Πάνω από 35.000 προκρατήσεις εισιτηρίων για το Μουσείο του Τιτανικού - iefimerida.gr

Πάνω από 35.000 προκρατήσεις εισιτηρίων για το Μουσείο του Τιτανικού

Τιτανικός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πάνω από 35.000 φανατικοί της ιστορίας της του Τιτανικού έχουν ήδη προκρατήσει εισιτήρια για τα εγκαίνια του μουσείου του Τιτανικού που θα ανοίξει στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας.

Το ενδιαφέρον των πολιτών όπως υπολογίζουν οι υπεύθυνοι του μουσείου είναι τεράστιο, καθώς υπολογίζεται πως σχεδόν μισό εκατομμύριο επισκέπτες θα υποδεχθεί το μουσείο κατά το πρώτο έτος λειτουργίας του.

Το πραγματικά εντυπωσιακό κτήριο είναι κατασκευασμένο από 3.000 πλαίσια αλουμινίου, και χτίστηκε στο ίδιο σημείο που όπου το σκάφος μπήκε για πρώτη φορά στο νερό το 1911. Το μουσείο θα υποδεχθεί τους επισκέπτες δύο εβδομάδες πριν από τις εκδηλώσεις μνήμης σε ολόκληρο το Μπέλφαστ για τις πάνω από 1.500 ψυχές που «έφυγαν» μαζί με το πλοίο στον βυθό του Ατλαντικού.

Ωστόσο παρ'όλη την αισιοδοξία, οι υπεύθυνοι του μουσείου εκφράζουν την ανησυχία τους για το εάν το κτηριακό σύμπλεγμα θα φανεί αντάξιο του αρχικού ενθουσιασμού. Το ερώτημα εάν οι επισκέπτες θα πηγαίνουν στο μουσείο καθ'όλη την διάρκεια του έτους, τους ταλανίζει, με την αισιοδοξία όμως όπως φαίνεται να υπερνικά την απαισιοδοξία.

Με 100 μέρες να μένουν μέχρι τα εγκαίνια, το μουσείου του Τιτανικού θα μοιράσει εκατό δωρεάν εισιτήρια σε πολίτες του Μπέλφαστ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ