Γκράμι μετά θάνατον για τον Στιβ Τζομπς - iefimerida.gr

Γκράμι μετά θάνατον για τον Στιβ Τζομπς

Στιβ Τζομπς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με Γκράμι θα βραβευτεί μετά θάνατον ο Στιβ Τζομπς, ως αναγνώριση της μεγάλης επιρροής που άσκησε στην μουσική βιομηχανία, ανακοίνωσε χθες η Εθνική Ακαδημία Τεχνών Επιστημών και Ηχογράφησης.

Ο εκλιπών συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Apple θα τιμηθεί με ειδικό βραβείο, το οποίο αναγνωρίζει την συμμετοχή ενός προσώπου στην μουσική βιομηχανία σε τομέα άλλον από εκείνον της ερμηνείας.

«Ο Στιβ Τζομπς βοήθησε στη δημιουργία προϊόντων και τεχνολογίας που άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο απολαμβάνουμε την μουσική, τα τηλεοπτικά και κινηματογραφικά προϊόντα και τα βιβλία», ανακοίνωσε η ακαδημία.

«Οι καινοτομίες του δημιουργικού οραματιστή, όπως το iPod και τα iTunes έφεραν την επανάσταση στην βιομηχανία και στον τρόπο που διανέμεται και αγοράζεται το μουσικό προϊόν», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Μια ειδική τελετή θα διοργανωθεί προς τιμήν των βραβευθέντων στις 11 Φεβρουαρίου του 2012, μία μέρα πριν από την κανονική απονομή των βραβείων Γκράμι, που θα γίνει στο Λος Άντζελες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ