Η Κου Κλουξ Κλαν ψηφίζει Τραμπ -«Είναι η μόνη μας ελπίδα» λέει η εφημερίδα της οργάνωσης [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Κου Κλουξ Κλαν ψηφίζει Τραμπ -«Είναι η μόνη μας ελπίδα» λέει η εφημερίδα της οργάνωσης [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον Ντόναλντ Τραμπ στηρίζει φανερά η διαβόητη ακροδεξιά ρατσιστική οργάνωση, Κου Κλουξ Κλαν (ΚΚΚ), ενόψει των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ.

Με πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της η εφημερίδα Crusader – επίσημο όργανο της ΚΚΚ – προτρέπει τους αμερικανούς να ψηφίσουν τον Ντόναλντ Τραμπ.

«Να κάνουμε την Αμερική σπουδαία ξανά» είναι ο τίτλος του πρωτοσέλιδου, ένα σλόγκαν που χρησιμοποιεί συχνά ο Τραμπ κατά τις προεκλογικές του ομιλίες. Οπως σημειώνει ο συντάκτης του άρθρου «ο Τραμπ είναι η ελπίδα που έχουμε για να κάνουμε την πατρίδα μας μεγάλη για άλλη μια φορά».

Εντρομο το επιτελείο του Τραμπ έσπευσε να αποκηρύξει δημοσίως την υποστήριξη της Κου Κλουξ Κλαν. «Ο κ. Τραμπ καταγγέλλει το μίσος σε οποιαδήποτε μορφή του. Το εν λόγω δημοσίευμα είναι αποκρουστικό και οι απόψεις του δεν αντιπροσωπεύουν τα δεκάδες εκατομμύρια των Αμερικανών που συμπαρατάσσονται μαζί μας» δήλωσε εκπρόσωπος του Τραμπ.

"The Crusader" is the official newspaper of the KKK. #MAGA #DonaldTrump pic.twitter.com/mBTvLOFU9u

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ