Ενα ακόμη χαρτί για το γήπεδο της ΑΕΚ – Ικανοποίηση για την αρχιτεκτονική μελέτη - iefimerida.gr

Ενα ακόμη χαρτί για το γήπεδο της ΑΕΚ – Ικανοποίηση για την αρχιτεκτονική μελέτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής παίχθηκε σήμερα η τελευταία και νεότερη πράξη για την οικοδομική άδεια που προσπαθεί να αποκτήσει η ΑΕΚ προκειμένου να ξεκινήσει η ανέγερση του γηπέδου στη Ν.Φιλαδέλφεια.

Η παρουσίαση του γηπέδου στους ανθρώπους του υπουργείου κύλησε ομαλά και δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινήσεις σε οτιδήποτε και αν ζητήθηκε.

Μέχρι την Παρασκεύη, οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα προσκομμίσουν, ένα ακόμη δείγμα που ζητήθηκε και αφορά την εξωτερική πλευρά του γηπέδου ενώ στη συνέχεια το ΚΕΣΑ θα συνεδριάσει προκειμένου να καλέσει τους ανθρώπους της ομάδας σε σχεδόν 20 ημέρες για την τελική έγκριση.

Από την στιγμή που η ΑΕΚ θα πάρει την έγκριση τότε θα απομένει η οικοδομική άδεια, κάτι που στην Ενωση ελπίζουν πως θα συμβεί πριν το τέλος του 2016 προκειμένου να ξεκινήσουν τα έργα για την ανέγερση του γηπέδου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ γήπεδο αγια-σοφια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ