Θεσσαλονίκη: Συνταξιούχοι έκαψαν τις επιστολές Κατρούγκαλου [βίντεο] - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Συνταξιούχοι έκαψαν τις επιστολές Κατρούγκαλου [βίντεο]

Φωτογραφία: voria.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα Τετάρτη (2/11) οι συνταξιούχοι της Θεσσαλονίκης, διαμαρτυρόμενοι για τις περικοπές στις συντάξεις τους.

Περίπου 80 άτομα συγκεντρώθηκαν το πρωί στην Αριστοτέλους στο υποκατάστημα του ΙΚΑ και πραγματοποίησαν πορεία προς τον υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης.

Όπως αναφέρει το voria.gr, αφού η αντιπροσωπεία των συνταξιούχων δεν κατάφερε να συναντήσει κάποιον εκπρόσωπο του υπουργείου, έκαψε ορισμένες από τις επιστολές.

Νωρίτερα μέλη των «συνεργαζόμενων συνταξιουχικών ομοσπονδιών»(ΙΚΑ-ΟΑΕΕ-Δημοσίου), που υποστηρίζονται από το ΚΚΕ, σε συγκέντρωση τους, το πρωί, έξω από τα γραφεία του ΙΚΑ, στην πλατεία Αριστοτέλους, «επέστρεψαν», συμβολικά, ως «απαράδεκτες» τις επιστολές, που είχε στείλει ο υπουργός Εργασίας σε συνταξιούχους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ