Η Σαϊεντολογία φταίει για τον χωρισμό της Μαράια Κάρεϊ - iefimerida.gr

Η Σαϊεντολογία φταίει για τον χωρισμό της Μαράια Κάρεϊ

φωτογραφία: dailymail.co.uk
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη Σαϊεντολογία κατηγορεί η Μαράια Κάρεϊ ως υπεύθυνη για τον χωρισμό της με τον αρραβωνιαστικό της Τζέιμς Πάκερ, ενώ προετοιμάζονταν για τον γάμο τους.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η Page Six, η σούπερ σταρ πιστεύει ότι ο διευθυντής των επιχειρήσεων Πάκερ, Τόμι Ντέιβις, που είναι πρώην μέλος της εκκλησίας της Σαϊεντολογίας είναι αυτός που «δηλητηρίασε» τη σχέση της.

Μάλιστα άτομα που βρίσκονται κοντά στην Κάρεϊ υποστηρίζουν ότι ο Ντέιβις έχει αναλάβει τον οικονομικό έλεγχο της εταιρείας και έχει θέσει τον Αυστραλό δισεκατομμυριούχο σε ένα πρόγραμμα «αποτοξίνωσης», γνωστό στους κύκλους της εκκλησίας ως «αποκάθαρση» και ζήτησε από τον Πάκερ να «αποσυνδεθεί» από την ντίβα της μουσικής.

Ωστόσο πηγές που βρίσκονται κοντά στον 49χρονο Πάκερ υποστηρίζουν ότι ο χωρισμός με την 46χρονη Κάρεϊ οφείλεται στο γεγονός ότι είναι υπερβολικά σπάταλη, αλλά και γιατί είχε αντιρρήσεις για το ριάλιτι που έχει γυρίσει η τραγουδίστρια και το οποίο κάνει πρεμιέρα στις αρχές Δεκεμβρίου, για το τηλεοπτικό δίκτυο E!

Μάλιστα ο χωρισμός σημειώθηκε όταν τον Σεπτέμβριο η τραγουδίστρια βρίσκονταν στην Ελλάδα για διακοπές και της ζητήθηκε να αποχωρήσει από το γιοτ του μεγιστάνα και να επιστρέψει στο σπίτι της, αφήνοντάς την έκπληκτη.

Έκτοτε όπως σημειώνει η πηγή στην Page Six η τραγουδίστρια δεν έχει συναντήσει τον Πάκερ.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαράια Κάρεϊ διαζύγιο Σαϊεντολογία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ