Την Πέμπτη η απόφαση για το «κόψιμο» 10 διαιτητών της Super League - iefimerida.gr

Την Πέμπτη η απόφαση για το «κόψιμο» 10 διαιτητών της Super League

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρκετές και αλλαγές και μάλιστα σχετικά άμεσα αναμένονται στις λίστες των διαιτητών, μετά την ανάληψη της διοικούσας επιτροπής στην ΕΠΟ.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport», το πρώτο ΔΣ της Επιτροπής Εξομάλυνσης αναμένεται να φέρει και το «κόψιμο» δέκα διαιτητών από τους πίνακες.

Συγκεκριμένα κάνει λόγο για τους Παππά, Λαμπρόπουλο, Μήτσιο, Βοσκάκη, Δελφάκη, Πουλημά, Νεοφυτιάδη και Δημητρόπουλο στον οποίο έχει επιβληθεί περιοριστικός όρος για την εμπλοκή του στην εγκληματική οργάνωση.

Στη λίστα βρίσκονται ήδη οι Σπάθας και Γιάχος για τους οποίους η ΚΕΔ έχει ζητήσει τη γνωμάτευση από τη νομική υπηρεσία της ΕΠΟ για το αν μπορεί να τους χρησιμοποιήσει, μιας και έχουν εμπλοκή στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποιος περιοριστικός όρος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΕΔ διαιτητές ΕΠΟ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ