Champions League, πράξη 2η: Τα φώτα στον όμιλο του «θανάτου» - iefimerida.gr

Champions League, πράξη 2η: Τα φώτα στον όμιλο του «θανάτου»

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απόψε ολοκληρώνεται η 4η αγωνιστική του Champions League και το ενδιαφέρον πέφτει πάνω στον 5ο όμιλο, όπου τέσσερις ομάδες διεκδικούν επί ίσοις όροις τις δύο θέσεις που οδηγούν στην επόμενη φάση του θεσμού.

Μονακό, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Τότεναμ και Λεβερκούζεν πέφτουν σε μια ακόμη μάχη αναζητώντας βαθμούς που θα τις φέρουν πιο κοντά στην πρόκριση, στην επόμενη φάση.

Στο Πριγκιπάτο, η Μονακό υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της παίρνοντας μια νίκη, η οποία θα αφήσει εκτός διεκδίκησης τους Ρώσους.

Την ίδια ώρα, η Τότεναμ θα υποδεχθεί στο μεγάλο παιχνίδι την Λεβερκούζεν, θέλοντας στη χειρότεηρ των περιπτώσεων να διατηρήσει το προβάδισμα στη βαθμολογία που έχει απέναντι στους Γερμανούς.

Στον 6ο όμιλο, τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα και ίσως να υπάρξει από σήμερα πρόκριση για δύο ομάδες. Η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και η Ρεάλ φιλοξενείται στη Βαρσοβία από την Λέγκια, με τους Πολωνούς να μην έχουν ακόμη βαθμό στη διοργάνωση.

Στον 7ο όμιλο, η Λέστερ μπορεί να οριστικοποιήσει την πρόκριση από σήμερα, αρκεί να πάρει τη νίκη κόντρα στην Κοπεγχάγη εκτός έδρας ενώ ακόμη και ο βαθμός της ισοπαλίας, μπορεί να αποδεχθεί αρκετός.

Στο άλλο ματς, η Πόρτο θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί ενδεχόμενη ήττα της Κοπεγχάγης και με νίκη επί της Μπριζ να κάνει το μεγάλο βήμα για την κατάκτηση τουλάχιστον της 2ης θέσης.

Τέλος, στον 8ο όμιλο Γιουβέντους και Σεβίλλη μπορούν από σήμερα να «καθαρίσουν» την πρόκριση. Οι Ιταλοί υποδέχονται τη Λιόν, οι οποίοι θα ψάξουν τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας για να παραμείνουν κοντά στις δύο πρώτες θέσεις ενώ η Σεβίλλη υποδέχεται στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η οποία παραμένει ουραγός χωρίς βαθμό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

5ος Όμιλος
Τότεναμ-Λεβερκούζεν 21:45 (ΕΡΤ, OTE Sport 2 HD)
Μονακό-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 21:45 (OTE Sport 7HD)

Champions League, πράξη 2η: Τα φώτα στον όμιλο του «θανάτου» | iefimerida.gr 0

6ος Όμιλος
Ντόρτμουντ-Σπόρτινγκ Λισαβόνας 21:45 ( ΟΤΕ Sport 4 HD)
Λέγκια-Ρεάλ Μαδρίτης 21:45 (OTE Sport 3 HD)

Champions League, πράξη 2η: Τα φώτα στον όμιλο του «θανάτου» | iefimerida.gr 1

7ος Όμιλος
Κοπεγχάγη-Λέστερ 21:45 ( ΟΤΕ Sport 6 HD)
Πόρτο-Μπριζ 21:45 (23:45 ΟΤΕ Sport 1 HD)

Champions League, πράξη 2η: Τα φώτα στον όμιλο του «θανάτου» | iefimerida.gr 2

8ος Όμιλος
Γιουβέντους-Λιόν 21:45 (ΟΤΕ Sport 5 HD)
Σεβίλλη-Ντιναμό Ζάγκρεμπ 21:45 (23:45 OTE Sport 3 HD)\

Champions League, πράξη 2η: Τα φώτα στον όμιλο του «θανάτου» | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ