Ωραιόκαστρο: Φωτιά στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων -Τραυματίες μία μητέρα και τα 2 της παιδιά - iefimerida.gr

Ωραιόκαστρο: Φωτιά στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων -Τραυματίες μία μητέρα και τα 2 της παιδιά

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων «Φέσσα».

Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 04:40 σε μια σκηνή στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων «Φέσσα» και σύμφωνα με το seleo.gr τραυματίστηκαν μια μητέρα και τα δυο της παιδιά, ενώ η σκηνή κάηκε ολοσχερώς. Για την κατάσβεση της φωτιά έσπευσε ομάδα της πυροσβεστικής υπηρεσίας από δύο οχήματα και έξι άνδρες.

Το 8χρονο προσφυγόπουλο νοσηλεύεται διασωληνωμένο λόγω των σοβαρών εγκαυμάτων που υπέστη, στη Μονάδα Παίδων του Ιπποκρατείου, αλλά η κατάστασή του είναι ελεγχόμενη. Η 5χρονη αδελφή του νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική Κλινική του ιδίου νοσοκομείου σε καλή κατάσταση.

Αποκλείεται το ενδεχόμενο του εμπρησμού

Την ίδια στιγμή σε εξέλιξη είναι η έρευνα για τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά στη σκηνή, με αποτέλεσμα να υποστούν εγκαύματα δύο προσφυγόπουλα. Από την Πυροσβεστική Υπηρεσία αποκλείστηκε το ενδεχόμενο του εμπρησμού από πρόθεση, ενώ εξετάζεται η εκδοχή η φωτιά να προκλήθηκε από κάποιο μαγειρικό σκεύος.

Πηγή: seleo.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ωραιόκαστρο κέντρο φιλοξενίας φωτιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ