Στο κρεβάτι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο -Εβγαλε και κουβέρτες ο Πορτογάλος [εικόνες] - iefimerida.gr

Στο κρεβάτι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο -Εβγαλε και κουβέρτες ο Πορτογάλος [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πουκάμισα, παπούτσια, εσώρουχα, άρωμα, τώρα ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβγαλε και... κουβέρτες.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι όταν αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια του, ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής δεν θα σταματήσει να έχει έσοδα. Οχι βέβαια ότι μπορεί να προβληματιστεί για τα οικονομικά του κάποιος που εισπράττει τόσο εκατομμύρια όσο είναι εν ενεργεία στα γήπεδα.

Ο Ρονάλντο δεν επαναπαύεται όμως. Ετσι, το τελευταίο προϊόν που φέρει την «υπογραφή» του είναι οι κουβέρτες με το χαρακτηριστικό CR7. «Περάστε μαζί μου τις γιορτές!», έγραψε στο Twitter ο ίδιος, προωθώντας τη νέα «δημιουργία», πάνω στην οποία είναι ξαπλωμένος. Μάλιστα, πέρα από το σχέδιο που φέρει το όνομά του, υπάρχει και κουβέρτα με το πορτρέτο του επάνω.

Spend the holidays with me! Visit https://t.co/CWhb9Do9DK to see my CR7 Christmas blankets! Super soft, save 15% with promo code CR7. pic.twitter.com/FEDZynRAZH

Στο κρεβάτι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο -Εβγαλε και κουβέρτες ο Πορτογάλος [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Πιο εντυπωσιακός είναι όμως ο τρόπος που επέλεξε ο Κριστιάνο Ρονάλντο για να προωθήσει και τη σειρά παπουτσιών που έχει κυκλοφορήσει. Μία ημέρα πριν διαφημίσει τις κουβέρτες του, δημοσίευσε φωτογραφία στην οποία ανάμεσα στα ατελείωτα πόδια εντυπωσιακού μοντέλου. Και η αλήθεια είναι πως περισσότερο προσέχει κανείς αυτά τα πόδια, παρά τα δικά του και τα παπούτσια του που θέλησε να προωθήσει.

I hope you enjoy my new @Cr7Footwear FW16 Collection as much as I do. Check it at https://t.co/H3tWJAxDrd pic.twitter.com/JRHaTLZZJr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κριστιάνο Ρονάλντο κουβέρτα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ