Γαλλία: Συνέλαβαν έναν «ψεύτικο» τζιχαντιστή -Είχε ντυθεί μαχητής για το Χάλογουιν - iefimerida.gr

Γαλλία: Συνέλαβαν έναν «ψεύτικο» τζιχαντιστή -Είχε ντυθεί μαχητής για το Χάλογουιν

Φωτογραφία: Harald Hoyer/ wikimedia
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επέλεξε για το Χάλογουιν να ντυθεί στα μαύρα και στα χακί, να κραδαίνει ένα ψεύτικο πυροβόλο όπλο και να φωνάζει «Αλλάχ Ακμπάρ» δηλαδή ο Θεός είναι μεγάλος.

Ο νεαρός άνδρας συνελήφθη τελικά από τις αρχές τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη στην Τουλούζη, όπως μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο μια αστυνομική πηγή.

Γύρω στις 03.00 το πρωί οι περαστικοί και περίοικοι ειδοποίησαν την αστυνομία ότι κυκλοφορούσε στους δρόμους της πόλης ένας ένοπλος, σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία οι πολίτες βρίσκονται σε επιφυλακή εξαιτίας της τρομοκρατικής απειλής στη Γαλλία, η οποία βρέθηκε στο στόχαστρο επιθέσεων τζιχαντιστών ή αποπειρών επιθέσεων τους τελευταίους μήνες.

Τα στελέχη μιας μονάδας της εθνικής αστυνομίας εντόπισαν τον άνδρα, ηλικίας 26 ετών, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση, διευκρίνισε η ίδια πηγή. Η ανάλυση που διεξήχθη έδειξε ότι το όπλο του ήταν ψεύτικο.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης του, ο 26χρονος είπε ότι «δεν κατανοεί τι του προσάπτουν».

Και κατόπιν δήλωσε: «στο Χάλογουιν έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε τα πάντα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χάλογουιν όπλο τζιχαντιστής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ