Συνέντευξη Τύπου έξω από το υπ. Εργασίας παραχώρησαν συνταξιουχικές οργανώσεις - iefimerida.gr

Συνέντευξη Τύπου έξω από το υπ. Εργασίας παραχώρησαν συνταξιουχικές οργανώσεις

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν έξω από το υπουργείο Εργασίας οι συνεργαζόμενες συνταξιουχικές οργανώσεις ΙΚΑ-ΕΛΤΑ-Δημοσίου-ΟΣΕ-ΟΑΕΕ-ΤΑΕ ΟΑΕΕ με αφορμή την παναττική πανσυνταξιουχική συγκέντρωση της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου στην πλατεία Κοτζιά στις 10.00 το πρωί.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου οι εκπρόσωποι των συνταξιούχων αναφέρθηκαν στις περικοπές που έχουν υποστεί οι συντάξεις τους με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ, Δήμο Κουμπούρη, να δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι οι απώλειες που έχουν υποστεί μόνο στις επικουρικές φθάνουν μέχρι και το 82%, ενώ στις κύριες το 45%.

Συνέντευξη Τύπου έξω από το υπ. Εργασίας παραχώρησαν συνταξιουχικές οργανώσεις | iefimerida.gr 0

Οι Συνταξιούχοι στη συνέντευξη Τύπου εξέφρασαν επίσης την αγανάκτησή τους για τις επιστολές που έλαβαν από το υπουργείο Εργασίας οι οποίες, όπως είπαν, απλώς έχουν αναφορές στα ποσά των συντάξεων που λαμβάνουν και δεν επεξηγούν τίποτα.

Συνέντευξη Τύπου έξω από το υπ. Εργασίας παραχώρησαν συνταξιουχικές οργανώσεις | iefimerida.gr 1

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ & Πηγή Φωτό: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ