Χωρίς έξι παίκτες ο Ολυμπιακός στο Καζακστάν - Για το ματς με την Αστάνα - iefimerida.gr

Χωρίς έξι παίκτες ο Ολυμπιακός στο Καζακστάν - Για το ματς με την Αστάνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του επί ελληνικού εδάφους ενόψει της αναμέτρησης με την Αστάνα και ο Πάουλο Μπέντο αποφάσισε να αφήσει στην Αθήνα έξι ποδοσφαιριστές ενόψει του ντέρμπι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό για την Super League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να δώσει ανάσες στους Φορτούνη, Μιλιβόγεβιτς και Ντα Κόστα ενώ από την αποστολή αποκλείστηκαν οι Ντε Λα Μπέγια, Σιόβας και Μάριν, με τους δύο τελευταίους να αισθάνονται ενοχλήσεις.

Εκτός ευρωπαϊκής λίστας ήταν αρχή της σεζόν οι Πάρντο, Μανιάτης, Ζντιέλαρ και Πασιένσια ενώ αναμένονται αρκετές διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα από τον Μπέντο, ο οποίος δείχνει να έχει στο μυαλό του το μεγάλο ντέρμπι με το τριφύλλι την ερχόμενη Κυριακή.

Αναλυτικά η αποστολή:

Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουΐ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Τσιμίκας, Βιάνα, Βούρος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός αστανα Καζακστάν Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ