Μπαλάφας: Θα θέλαμε να συνευρεθούμε με το ΠΑΣΟΚ και να μην είναι «κώλος και βρακί με τη ΝΔ» - iefimerida.gr

Μπαλάφας: Θα θέλαμε να συνευρεθούμε με το ΠΑΣΟΚ και να μην είναι «κώλος και βρακί με τη ΝΔ»

Φωτογραφία: INTIMENEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θετική χαρακτήρισε τη στάση του ΠΑΣΟΚ στη Διάσκεψη των Προέδρων για τη συγκρότηση του ΕΣΡ ο υφυπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μπαλάφας.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε σχετικά με την πιθανότητα να συνυπάρξουν ο ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ και τους ΑΝΕΛ, απάντησε «έχουν δει πολλά τα μάτια μας, γίνονται καινούργια πράγματα».

Ο υφυπουργός Εσωτερικών μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98.0 σημείωσε «προφανώς θα ήθελε ο ΣΥΡΙΖΑ να συνευρεθεί με το ΠΑΣΟΚ αρκεί να αφήσει τον σφικτό εναγκαλισμό με τον φιλελεύθερο χώρο και θα βλέπαμε μια κοινή πορεία, αλλά να σταματήσει το ΠΑΣΟΚ να είναι ''κώλος και βρακί'' με τη ΝΔ», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών, επανέλαβε ότι η κυβέρνηση επιχείρησε να βάλει τάξη μετά από 27 χρόνια στο τηλεοπτικό τοπίο και να πληρώνουν όσοι κατέχουν δημόσιο αγαθό, ενώ άφησε αιχμές εναντίον του ΣτΕ για το θέμα του ανασχηματισμού όταν ρωτήθηκε: Οι προτάσεις της κυβέρνησης αφορούσαν τον έλεγχο νομιμότητας των υπουργείων και είδαμε οι προτάσεις που κατατέθηκαν στο συμβούλιο της επικρατείας να διαρρέονται. «Με ριφιφί; Δεν ξέρω τι να πω». Ο κ.Μπαλάφας, εξέφρασε επίσης την αισιοδοξία του, ότι η ΝΔ στην ερχόμενη διάσκεψη προέδρων την ερχόμενη Πέμπτη θα ψηφίσει θετικά και θα συγκροτηθεί το ΕΣΡ για να ασχοληθεί αποκλειστικά με το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ