Περισσότεροι από 510.000 πελάτες της ΔΕΗ ρύθμισαν οφειλές 1,33 δισ. ευρώ - iefimerida.gr

Περισσότεροι από 510.000 πελάτες της ΔΕΗ ρύθμισαν οφειλές 1,33 δισ. ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περισσότεροι από 510.000 πελάτες της ΔΕΗ ένταχθηκαν στο πρόγραμμα διακανονισμού οφειλών μέχρι και χθες, ρυθμίζοντας οφειλές πάνω από 1,33 δισ. ευρώ.

Τα σχετικά στοχεία ανακοίνωσε η Επιχείρηση, οποία με δεδομένη τη μεγάλη ανταπόκριση του προγράμματος αποφάσισε την παράτασή του μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2016.

Με βάση το πρόγραμμα της ΔΕΗ η ρύθμιση σε 36 δόσεις χωρίς προκαταβολή, προβλέπει πληρωμή της πρώτης δόσης με την έγκριση του διακανονισμού.

Σε περίπτωση μη τήρησης διακανονισμού, αν δηλαδή στη διάρκεια ενός ημερολογιακού έτους δεν καταβληθεί μια δόση ο διακανονισμός συνεχίζεται κανονικά από τον επόμενο μήνα.

Σε περίπτωση μη καταβολής περισσοτέρων της μίας δόσεων εντός ενός ημερολογιακού έτους, ο διακανονισμός εξακολουθεί να ισχύει με την προϋπόθεση καταβολής όλων – πλην μίας – των οφειλομένων δόσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΗ οφειλές διακανονισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ