Πάτρα: Με επιστροφή των μισθών που έπαιρνε επί 6 χρόνια απειλείται ο καθηγητής-φάντασμα - iefimerida.gr

Πάτρα: Με επιστροφή των μισθών που έπαιρνε επί 6 χρόνια απειλείται ο καθηγητής-φάντασμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περίπου έξι χρόνια είχε να πατήσει το πόδι του στο Πανεπιστήμιο Πατρών ο καθηγητής που απολύθηκε λόγω απουσιών.

Η στάση του αυτή είχε προκαλέσει την αντίδραση των πρυτανικών αρχών, ωστόσο παρά τις παρατηρήσεις που είχε δεχτεί, δεν είχε συμμορφωθεί, με αποτέλεσμα να πάρει τον δρόμο της εξόδου.

Οπως αναφέρει το tempo24.gr, το Πρυτανικό Συμβούλιο με ομόφωνη απόφασή του προ ημερών κατέληξε στη διακοπή της μισθοδοσίας του, ενώ παραπέμπεται στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του υπουργείου Παιδείας που θα λάβει την τελική απόφαση.

Μάλιστα, είναι πιθανό το ενδεχόμενο ο καθηγητής-φάντασμα του Πανεπιστημίου Πατρών να έχει και περαιτέρω επιπτώσεις, καθώς η απόφαση της διακοπής μισθοδοσίας μπορεί να έχει και αναδρομική ισχύ, για το διάστημα που αποδεδειγμένα δεν εμφανιζόταν στο πανεπιστήμιο. Σε μια τέτοια περίπτωση, η οποία πρόκειται να εξεταστεί, το πιθανότερο είναι να του ζητηθεί να επιστρέψει μισθοδοσία έως και 6 ετών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ