Κυβέρνηση: Επρεπε να είναι έτοιμα τα διατάγματα εν όψει ανασχηματισμού - iefimerida.gr

Κυβέρνηση: Επρεπε να είναι έτοιμα τα διατάγματα εν όψει ανασχηματισμού

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σχόλιο της κυβέρνησης για τα Προεδρικά Διατάγματα που ενέκρινε σήμερα το ΣτΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κυβέρνηση επικρατεί κινητικότητα και αρκετοί προεξοφλούν ότι ο ανασχηματισμός είναι θέμα 24ώρων. Ωστόσο, κυβερνητική πηγή ανέφερε: «Δεν έχει αλλάξει τίποτε στο σχεδιασμό μας. Τα Προεδρικά Διατάγματα έπρεπε να είναι έτοιμα για όποτε γίνει ανασχηματισμός». Η ίδια πηγή ανέφερε ότι η κυβέρνηση έχει μεν το «πράσινο φως» για δομικές αλλαγές, αλλά ο Πρωθυπουργός δεν έχει αποφασίσει ακόμη πόσα και ποια από τα ΠΔ θα ενεργοποιήσει.

Κύκλοι του Μαξίμου, διευκρίνισαν αργότερα ότι δεν υπάρχουν Προεδρικά Διατάγματα σχετικά με αλλαγές στην δομή της Κυβέρνησης. «Στην πραγματικότητα, πρόκειται περί σχεδίων, που εδώ και αρκετές ημέρες έχουν υποβληθεί στο ΣτΕ για έλεγχο νομιμότητας, δεν έχουν προωθηθεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και κατά κανέναν τρόπο δεν δεσμεύουν τον κυβερνητικό σχεδιασμό. Ωστόσο, η διαρροή τους δεν συνάδει με την διαδικασία, την οποία, όλοι οι εμπλεκόμενοι οφείλουν να σέβονται. Σε κάθε περίπτωση, όπως έχει δηλώσει και η κυβερνητική εκπρόσωπος, ο ανασχηματισμός, αυτή την στιγμή δεν αποτελεί προτεραιότητα του Πρωθυπουργού».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ανασχηματισμός διαταγματα κυβέρνηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ