Κακλαμάνης: Ο Πολύδωρας μάλλον θέλει να πάρει τη θέση της Γεροβασίλη - iefimerida.gr

Κακλαμάνης: Ο Πολύδωρας μάλλον θέλει να πάρει τη θέση της Γεροβασίλη

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ακούγοντας τον Βύρωνα χθες στην κρατική τηλεόραση μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν ενδιαφέρεται να γίνει πρόεδρος του ΕΣΡ. Μάλλον θέλει να πάρει τη θέση της Γεροβασίλη».

Αυτά δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Νικήτας Κακλαμάνης στην διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής.

«Περίμενα ότι η κυβέρνηση θα άρπαζε την ευκαιρία και θα έφερνε σήμερα μια γενναία τροπολογία, θα την ψηφίζαμε όλοι, και μετά με τη γνωστή διαδικασία θα ερχόμασταν στο γραφείο σας κύριε πρόεδρε να βρούμε την κοινή συνισταμένη στα πρόσωπα για το ΕΣΡ», είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης. «Αντί αυτών, η κυβέρνηση έφερε μια άτολμη τροπολογία, μια τροπολογία σαν να θέλει ο κ. Παππάς να περιορίσει τις πολιτικές απώλειες διότι είχε επάνω του το θέμα», συμπλήρωσε.

«Είμαι φίλος και έχω κοινούς αγώνες με τον Β. Πολύδωρα. Αλλά αυτά τα δύο δεν θα με έκαναν να φύγω από την συντεταγμένη θέση του κόμματος μου. Πρέπει όμως να πω, ότι βλέποντας τον Β. Πολύδωρα στην ΕΡΤ, μου έδωσε την εικόνα ότι δεν τον ενδιέφερε η θέση για το ΕΣΡ, αλλά η θέση της κυρίας Γεροβασίλη στον επόμενο ανασχηματισμό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ