Μανωλίδου: Έχω απομονωθεί γιατί χρειάζομαι χρόνο και ηρεμία - iefimerida.gr

Μανωλίδου: Έχω απομονωθεί γιατί χρειάζομαι χρόνο και ηρεμία

Ευγενία Μανωλίδου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τους λόγους που απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα φέτος, για τα μελλοντικά της σχέδια, αλλά και για το πώς της φαίνεται η Μαρία Μπεκατώρου ως οικοδέσποινα της εκπομπής «Junior Master Chef», μίλησε σε μεσημεριανή εκπομπή η Ευγενία Μανωλίδου.

Μιλώντας στην κάμερα του «Made in Star», η 36χρονη μαέστρος αναφέρθηκε στην απουσία της από τα τηλεοπτικά δρώμενα και τις κοσμικές συγκεντρώσεις λέγοντας ότι «αυτή την περίοδο έχω απομονωθεί γιατί χρειάζομαι χρόνο και ηρεμία. Το είχα πει από παλιά ότι μετά το καλοκαίρι θα καθίσω για ένα διάστημα, γιατί μου έχει λείψει πάρα πολύ η μουσική μου και θέλω να αφιερωθώ αποκλειστικά σε αυτή».

Αναφερόμενη στο ενδεχόμενο να βρεθεί ξανά στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» είπε: «Δεν ξέρω καθόλου. Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις, αλλά ακόμα είναι νωρίς. Μέχρι την τελευταία στιγμή, κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει».

Τέλος, για την παρουσιάστρια του «Junior Master Chef», Μαρία Μπεκατώρου, η Ευγενία Μανωλίδου είπε: «Τη Μαρία δεν την έχω παρακολουθήσει. Όχι ότι δεν έχω δει το συγκεκριμένο πρόγραμμα, γενικά δεν βλέπω τηλεόραση. Αποσπασματικά, όμως, που έχω δει λίγο, μου φαίνεται μια χαρά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ